Docent Nederlands 2021.90

Introductie
Ben jij een vernieuwende docent met een liefde voor de Nederlandse taal? Weet jij je vak met enthousiasme op onze studenten over te brengen, zodat zij leren op de juiste wijze te communiceren in hun toekomstige vak? En doe je dit het liefst binnen een innovatieve en dynamische school? Zoek dan niet verder en kom onze het team Horeca & Bakkerij in de Euroborg versterken!

Over deze baan
Als docent Nederlands bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Al onze vakken zijn gericht op de horeca, zodat onze studenten het direct kunnen toepassen en in de juiste context weten te plaatsen. Je verzorgt lessen aan studenten op niveau 2, 3 en 4. Hierin creëer je een uitdagende leeromgeving, waarbij je innovatie niet uit de weg gaat. Binnen jouw lessen weet je te differentiëren en laat je verschillende leerstijlen naar voren komen. Je volgt trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied en past deze toe in je werk. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft (online) les en signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing

Daarnaast ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling en draag je samen met je collega’s bij aan het verbeteren van het onderwijs. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt en coacht ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar. Je bent actief betrokken bij de beroepspraktijkvorming en de werkvelden. Als docent verzorg je een groot deel van het onderwijsproces vanuit de diverse rollen (docent, beroepspraktijkbegeleider, assessor, etc.).

Jouw werkomgeving
Je gaat werken op een dynamische school met een breed scala aan opleidingen binnen de hotelschool,  de horeca en bakkerij, leisure & hospitality en uiterlijke verzorging. Onze studenten staan voorop, daar zetten onze teams zich volop voor in.

Wij zijn als Noorderpoort Euroborg gehuisvest in een mooi modern gebouw, voorzien van goed uitgeruste praktijkruimtes, waaronder professionele keukens, diverse restaurants, een bakkerij, een schoonheids- en ?een kapsalon. Gastvrijheid & Toerisme biedt meer dan alleen opleidingen. In het ?onderwijsleerbedrijf maken onze studenten kennis met alle facetten van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze o.a. meerdere restaurants, een bakkerswinkel, een beautysalon en een evenementenbureau.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal HBO (werk- &) denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een tweedegraads bevoegdheid of hebt deze bijna in je bezit.
  • Je hebt ervaring als docent Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met de MBO doelgroep en begrijpt de belevingswereld van onze studenten.
  • Je bent een echte teamspeler, flexibel en proactief.
  • Je toont ondernemerschap, bent vernieuwend en weet je omgeving daarin te enthousiasmeren.

Waar het bij Noorderpoort om gaat?
Een leven lang ontwikkelen. Die ambitie hebben we voor onze studenten, maar ook voor iedereen die bij ons komt werken. We leren en ontwikkelen door te doen. Jouw talenten zien we daarin als de motor voor je werk en je ontwikkeling.

Wij bieden jou
Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Ons arbeidsvoorwaardenpakket biedt een goede beloning, waaronder een 13e maand en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. Jouw succes staat voorop!

Een aanstelling van 0,8 fte. De functie is ingeschaald in schaal LB conform de CAO MBO.

Het betreft een vacature voor in eerste instantie de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. We hebben de insteek om te komen tot een duurzame samenwerking.

Meer informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met jouw mogelijk nieuwe leidinggevende: Janny de Vries, teammanager Horeca & Bakkerij via telefoonnummer 06 – 21417319

De gesprekken vinden plaats op 2 september 2021.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang boven externe kandidaten als zij voldoen aan het profiel.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.