Docent Economie 2021.96

Over deze baan
De opleiding International Business Studies is vorig jaar gestart met een nieuw tweetalig business programma genaamd EBBD na bijna 20 jaar met het BTEC systeem gewerkt te hebben. Mede naar aanleiding van de corona restricties van vorig jaar, is het team actief begonnen met het ontwikkelen van een hybride aanpak van lesgeven waarin ook online simulaties een belangrijke rol spelen. De simulaties en de hybride lessen moeten nog verder ontwikkeld worden en ook daarin speel jij een belangrijke rol.

Als aanvulling op dit team ben jij een initiatiefrijke, ambitieuze, energieke, gedreven, verantwoordelijke, pittige en meedenkende duizendpoot die breed inzetbaar is in een veelal zelfstandig werkend team. Bij ons worden vrijwel alle lessen in het Engels gegeven en wordt er tevens in het Engels getoetst en geëxamineerd. Daarom verwachten wij van de nieuwe collega beheersing van de Engelse taal aantoonbaar op C1 niveau (ERF standaard).

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, heb je affiniteit met het MBO en ben je in staat om je kennis te vertalen in een onderwijsprogramma voor deze specifieke doelgroep? Dan kijken we uit naar je sollicitatie.

Jouw werkomgeving
Noorderpoort is de motor van de regionale arbeidsmarkt. Wij willen het beste halen uit mensen én uit Groningen. We staan al meer dan twintig jaar met onze voeten midden in de Noordelijke regio en we weten van aanpakken. We kijken uit naar de toekomst, naar de enorme kansen en uitdagingen die er voor Noorderpoort in deze regio in het verschiet liggen. We focussen daarbij op zowel beroepsonderwijs voor jongeren, als op kortere trajecten in bij- en omscholing en vakonderwijs in combinatie met inburgering.

Business en Administratie
Je gaat werken op een school die staat voor helderheid, eenvoud en structuur. We bieden een helder, eenvoudig maar gestructureerd opleidingsaanbod, waarbij de student wordt aangesproken op de bij hem/haar aanwezige kwaliteiten. Wij geven opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en (internationale) Retail en ondernemerschap. De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen via praktijkleren in winkels en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Waar het bij Noorderpoort om gaat?
Een leven lang ontwikkelen, die ambitie hebben we voor onze studenten, maar ook voor iedereen die bij ons komt werken. We leren en ontwikkelen door te doen. Jouw talenten zien we daarin als de motor voor je werk en je ontwikkeling.

Wij bieden
De inschaling van deze functie is schaal LB conform cao MBO. Naast dit aantrekkelijk salaris bieden wij je een functie met veel ruimte voor eigen invulling. Een ambitieuze toekomstvisie waaraan je volop je bijdrage kunt leveren. Een omgeving waar het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Om te faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling bieden wij via onze Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan.

De aanstelling is voor 0,8 FTE voor de duur van schooljaar 2021-2022. Bij gebleken geschiktheid is er mogelijkheid tot verlenging.

Meer informatie
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de teammanager van de opleiding International Business Studies, Herman Stapert via 06-2446772 of h.stapert@noorderpoort.nl.