Docent Commerciële vakken 2021.98

De school voor Business en Administratie in Groningen zoekt een nieuwe enthousiaste en inspirerende collega voor het team Bedrijfsmanagement. Vanwege groei van de opleiding is het team Bedrijfsmanagement voor 0,6 fte op zoek naar een bevoegd docent Commerciële vakken.

Over deze baan
Op Noorderpoort volgen circa 280 studenten een MBO niveau 4 opleiding bij de opleiding Bedrijfsmanagement. Deze studenten worden opgeleid voor het diploma Vestigingsmanager Groothandel.. Het onderwijs wordt verzorg d door een onderwijsteam dat kwaliteit, flexibiliteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Als aanvulling op dit team ben jij een initiatiefrijke teamspeler die als rolmodel voor de leerlingen kan fungeren.

Jij bent een bevlogen en bij voorkeur bevoegd docent in de commerciële vakken. Daarnaast heb je kennis en interesse in het verzorgen van het vak Ondernemend Gedrag en wil je hierin graag studenten het nodige bijbrengen. Naast je rol in de klas zorg je voor goede begeleiding van de student tijdens praktijkstages.  Als teamspeler speel je graag een rol in team(overstijgende) projecten. Je bent daarbij in staat zowel fysiek als digitaal je werk goed uit te voeren.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, heb je affiniteit met het MBO en ben je in staat om je kennis te vertalen in een onderwijsprogramma voor deze specifieke doelgroep? Dan kijken we uit naar je sollicitatie.

Jouw werkomgeving
Noorderpoort is de motor van de regionale arbeidsmarkt. Wij willen het beste halen uit mensen én uit Groningen. We staan al meer dan twintig jaar met onze voeten midden in de Noordelijke regio en we weten van aanpakken. We kijken uit naar de toekomst, naar de enorme kansen en uitdagingen die er voor Noorderpoort in deze regio in het verschiet liggen. We focussen daarbij op zowel beroepsonderwijs voor jongeren, als op kortere trajecten in bij- en omscholing en vakonderwijs in combinatie met inburgering.

Business en Administratie
Je gaat werken op een school die staat voor helderheid, eenvoud en structuur. We bieden een helder, eenvoudig maar gestructureerd opleidingsaanbod, waarbij de student wordt aangesproken op de bij hem/haar aanwezige kwaliteiten. Wij geven opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en (internationale) Retail en ondernemerschap. De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen via praktijkleren in winkels en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Waar het bij Noorderpoort om gaat?
Een leven lang ontwikkelen, die ambitie hebben we voor onze studenten, maar ook voor iedereen die bij ons komt werken. We leren en ontwikkelen door te doen. Jouw talenten zien we daarin als de motor voor je werk en je ontwikkeling.

Wij bieden
De inschaling van deze functie is schaal LB conform cao MBO. Naast dit aantrekkelijk salaris bieden wij je een functie met veel ruimte voor eigen invulling. Een ambitieuze toekomstvisie waaraan je volop je bijdrage kunt leveren. Een omgeving waar het nemen van initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Om te faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling bieden wij via onze Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan.

Het gaat bij aanvang om een tijdelijke aanstelling van 0,6 fte voor de periode van één jaar.

Meer informatie
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de teammanager van het team Bedrijfsmanagement  Henk Keen via 06-23061129.

Sluitingsdatum en gesprekken
Je kunt tot en met 22 augustus 2021 solliciteren. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 30 augustus 2021.