Trainee-Teammanager

Voor het team Verpleegkunde voor de school van gezondheidszorg en Welzijn in Groningen zoeken wij voor minimaal 0,8fte een Trainee-Teammanager. De school voor Gezondheidszorg en Welzijn Groningen van het Noorderpoort is een innovatieve en gestaag groeiende school. Door veranderingen in het management maar ook om nieuw talent de gelegenheid te geven zich te oriënteren op een managementfunctie, zijn wij op zoek naar een trainee die zich wil verdiepen en bekwamen in de functie van teammanager. Het werken met de functie van trainee is een pilot voor de school.

In onze school werken de studenten voor en met mensen. Dat betekent dat er naast het verwerven van kennis en vaardigheden, ook veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen modern en interactief onderwijs, waarbij de praktijk een belangrijk onderdeel is. Wij bieden onderwijs in diverse richtingen zoals assisterenden gezondheidszorg, maatschappelijke zorg, pedagogisch- en sociaal werk en verzorging en verpleging. Wij zien onze school als een inspirerende (leer)omgeving, waar studenten hun loopbaanwensen kunnen realiseren om succesvol deel te nemen aan de maatschappij. Alle medewerkers leveren hieraan graag een maximale bijdrage!

Over deze baan
Als trainee-teammanager maak je deel uit van het managementteam. Het managementteam bestaat uit de directeur, vijf teammanagers en een trainee-teammanager. Je geeft leiding aan een (deel van het) onderwijsteam en hebt schoolbrede taken en projecten. Welke taken en projecten dit worden, gaan we samen met jou bepalen. We vinden het belangrijk dat dit aansluit op jouw kwaliteiten en daarnaast ook bijdraagt aan de doelstelling van de school. Je legt verantwoording af aan de directeur. Als trainee-teammanager krijg je een collega teammanager toegewezen die jou gaat coachen bij de dagelijkse interne aangelegenheden. Daarnaast maak je met een externe coach een ontwikkelplan, zodat jouw leervragen aan bod kunnen komen. In overleg wordt er een opleidingsprogramma gemaakt voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werkomgeving
Op onze school werken de studenten voor en met mensen. Dat betekent dat er naast het verwerven van kennis en vaardigheden, ook veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen modern en interactief onderwijs, waarbij de praktijk een belangrijk onderdeel is.  Wij bieden onderwijs in diverse richtingen zoals assisterenden in de gezondheidszorg: apothekers-, dokters- en tandartsassistent; verzorging en verpleging en sociaal-agogisch werk. Wij zien onze school als een inspirerende (leer)omgeving, waar studenten hun loopbaanwensen kunnen realiseren om succesvol deel te nemen aan de maatschappij. Alle medewerkers leveren hieraan graag een maximale bijdrage!

Dit ben jij

We zoeken een trainee-teammanager die enthousiasmeert, inspireert en het team verder faciliteert richting team aan zet. Je bent coachend en verbindend ingesteld en communiceert transparant. Je werkt vanuit dialoog en vertrouwen. Kortom je werkt ten dienste van het primaire proces. Daarnaast geef je ruimte aan initiatieven en creativiteit en stimuleer je medewerkers om buiten bestaande kaders te denken, waarbij continu verbeteren en bevorderen van eigen regie een vanzelfsprekendheid is. Je bent proactief, communiceert mondeling en schriftelijk sterk. Je initieert vernieuwing, maar weet ook het goede te behouden. Je bent sterk in reflectie en zelfreflectie en je wilt leren.

• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
• Je hebt brede actuele kennis en praktische ervaring in onderwijs en examinering mbo wet- en regelgeving
• Ervaring met zorg en welzijn en onderwijs is een pre.
• Je wilt je graag ontwikkelen op gebied van management en bent bereid scholing daarin te volgen.

Passen wij bij jou?
Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

Wij bieden
Bij Noorderpoort krijg je naast een aantrekkelijk salaris (inclusief 13e maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden  volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Om hierin te faciliteren bieden wij via de Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Deze helpen je verder bij je persoonlijke & professionele ontwikkeling van je loopbaan. Jouw succes staat voorop!

  In eerste instantie bieden we een tijdelijk dienstverband van 0,8 fte voor de duur van een jaar.
  De datum van indiensttreding is z.s.m. We bieden verder de mogelijkheid om scholing te volgen passend bij de functie, begeleiding van zowel een collega als een externe coach en een passend en marktconform startsalaris.

  Informatie
  Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, stuur dan een mail aan:
  Deetje Pattinama (management assistent) fb.pattinama@noorderpoort.nl.
  We zullen dan zo snel mogelijk met een reactie komen.

  Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.