Verzorgende IG - Dignis Flexpool (Drenthe)

Dignis zorg(t) met aandacht voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Onze verpleeghuizen, verzorgingshuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en Noord-Drenthe.

Verzorgende IG voor onze locaties in Drenthe

Dignis Flex

4 tot 28 uur

Wil je werken wanneer het jou past? Via Dignis Flex bepaal je zelf welke diensten je gaat werken!

Voor onze locaties in Zuidlaren, Norg, Eelde en Annen zij we op zoek naar 'flexibele collega's' die hun werk goed willen combineren met studie en/of privéleven. We bespreken samen met jou op welke locaties je aan de slag gaat en welke doelgroep het beste bij je past.

Wat ga jij doen?

Als flexibele collega help je de teams in de verschillende locaties met het oplossen van roosterverstoringen, daarbij is de persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten je hoofdtaak. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat de cliënten steeds kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard, dat is waarvoor jij het doet!

  • Je kunt als Verzorgende IG ingezet worden op verschillende locaties in Drenthe;
  • Je bepaalt zelf welke diensten je werkt via het roosterprogramma Ons;
  • Je bent zelf verantwoordelijk dat je voldoende beschikbaar bent om je contracturen te werken.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen;
  • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld;
  • Een salaris volgens de CAO VVT, Verzorgende IG (FWG 35, maximaal €2.937.68 per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Verder biedt Dignis jou verschillende financiële voordelen. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.

Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.


Wat neem je mee?

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma Verzorgende IG en hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om onregelmatige- en weekenddiensten te werken;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld.

Waar staan we voor?

Lijkt het jou leuk om op diverse locaties te werken waarbij je zelf je diensten kan kiezen dan ben je welkom bij Dignis Flex. Als flexmedewerker ondersteun je het vaste team op een locatie.

Vanuit het flexbureau werken wij met twee enthousiaste Flexplanners die graag naar jouw wensen luisteren wat betreft contracturen. Volg je momenteel een studie en heb je nog geen idee wat er goed bij je past? Dan is flexibel werken een mooie manier om de ouderenzorg te ontdekken.
Flexibiliteit is leuk, maar je wilt natuurlijke ook weten waar je aan toe bent. Daarom zorgen wij dat de roosters van de locaties tijdig bekend zijn, zodat jij jezelf kan inschrijven. Je bent verantwoordelijk voor je eigen uren en zorgt ervoor dat je aan het einde van de maand je contract uren hebt gewerkt.

Ben je enthousiast?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je een vraag over de vacature of het? Marijke Stuyt, teamleider Dignis Plan & Flex staat je graag te woord via 06 100 232 76 of marijke.stuyt@dignis.nl

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je rechtstreeks bellen met de HR assistent via tel.: 050-409 7881.

Meer over Dignis

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg.


Reageer op deze vacature