Huiskamerassistent - De Veldspaat

Wij zijn Dignis, specialist in zorg voor ouderen. Naast de somatiek helpen wij ouderen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier zelfredzaam zijn en wij ondersteunen hen als zij het niet meer alleen redden. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. Als dat niet meer kan, zetten we onze zorg voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Bij onze zorg voor ouderen gaan wij uit van hún wensen. Voor de een is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat behandeling, verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze cliënten en bewoners hoog in het vaandel. Dignis is een onderdeel van Lentis. Bij Dignis zijn we trots dat op het werk dat wij doen. Het kan zwaar zijn, zowel fysiek als geestelijk. Maar vooral is het werk dat wij doen belangrijk. Bij Dignis werken doorzetters. Daarom investeren we graag in jou. Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Daarom hebben wij aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid en staan we open voor jouw behoeftes, ideeën en initiatieven. En je krijgt bij ons alle ruimte om te blijven leren, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen. Wij zijn een opleidingshuis voor verzorgenden IG, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen. In 2019 zijn wij gestart met de nieuwe koers binnen Dignis, o.a. betekent dit een verandering van aansturing, richting zelforganisatie. De Veldspaat is een woonzorgcentrum die bestaat uit een zorg in huis team (somatiek) en 8 beschermde woonvormen (PG). Het zorg in huis team maakt een transitie mee van zorg zonder behandeling.

Ben jij de huiskamerassistent die wij zoeken?

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze psychogeriatrische afdelingen in de Veldspaat in Groningen. We zijn op zoek naar een huiskamerassistent voor gemiddeld 12 tot (max.) 24 uren per week, die goed in teamverband kan werken. Binnen Dignis werken we met een nieuwe functiegroep ten aanzien van huiskamer bezetting. We vinden het belangrijk dat er nabijheid wordt geboden aan de bewoners en dat er aandacht is voor hun welzijn. Als huiskamer assistent heb je aantoonbare affiniteit met de doelgroep en beschik je minimaal over een MBO werk en denkniveau 2. Daarnaast is kennis op het gebied van dementie een pré en ben je bereid je hierin te scholen. De competenties waarover je beschikt zijn luisteren, communicatief vaardig, samenwerken en initiatief.

Ons werk draait om onze bewoners. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.


Wat houdt de functie in?

Jij levert een bijdrage aan het creëren en bewaken van een veilig en prettig gevoel op de huiskamer. Je levert een actieve bijdrage aan een gastvrije sfeer zodat bewoners zich welkom en thuis voelen. Daarnaast verricht je voorkomende huishoudelijke werkzaamheden volgens de HACCP richtlijnen en bied je begeleiding bij de maaltijden en activiteiten.


Wij hebben veel te bieden

Een dienstverband voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar, hierna zijn er mogelijkheden tot verlenging.
Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

  • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 15, conform de cao VVT;
  • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
  • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
  • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Bij belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Paul Kampstra, locatiemanager, te bereiken via 06 10144035, of met Renske van Domburg, locatiemanager, te bereiken via 06 46207566.

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 4 september 2022 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881/ 0630198364
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature