Woonzorgassistent (helpende) - Flexpool Dignis

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Dignis is HKZ gecertificeerd.

Dignis Flex

4 tot 16 uur

Wil je werken wanneer het jou past? Via Dignis Flex bepaal je zelf welke diensten je gaat werken!

Voor onze locaties in Groningen en Drenthe zij we op zoek naar 'flexibele collega's' die hun werk goed willen combineren met studie en/of privéleven. We bespreken samen met jou op welke locaties je aan de slag gaat en welke doelgroep het beste bij je past. Dignis heeft locaties in Groningen, Eelde, Zuidlaren, Norg en Annen.

Wat ga jij doen?

Als flexibele collega help je de teams in de verschillende locaties met het oplossen van roosterverstoringen, daarbij is ondersteuning bij huishoudelijke en ADL-activiteiten én assisteren bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de cliënt je hoofdtaak. Soms valt een collega uit een zorgteam tijdelijk uit door ziekte of zwangerschap, dan neem jij als flex-collega de taken over, zodat de cliënten steeds kunnen rekenen op hun vertrouwde zorg. Jij ontzorgt hiermee het team en maakt de dag van cliënten de moeite waard, dat is waarvoor jij het doet!

  • Je kunt als Helpende ingezet worden op verschillende locaties.
  • Je bepaalt zelf welke diensten je werkt via het roosterprogramma Ons.
  • Je bent zelf verantwoordelijk dat je voldoende beschikbaar bent om je contracturen te werken.

Wat neem je mee?

  • Je bent (bijna) in het bezit van het diploma Helpende (of vergelijkbare zorgopleiding) en hebt affiniteit met ouderen
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om onregelmatige- en weekenddiensten te werken.
  • Je staat stevig in je schoenen, bent nieuwsgierig en avontuurlijk ingesteld

Waar staan we voor?

Het team Dignis Flex ondersteunt de locaties en zorgthuis teams bij de inzet van flexibel personeel. Onze werksfeer is informeel: we helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Je kunt als flexibele collega altijd een beroep doen op de ondersteuning van je collega's en de flexplanners van Dignis Flex.

Een kijkje nemen in onze ambities voor de komende jaren? Klik hier: Werken bij Dignis - Dignis


Wat bieden wij?

We bieden je een baan met veel afwisseling, waarin het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten op gebied van huishoudelijke en ADL-activiteiten centraal staat. Je gaat werken in verschillende diensten en maakt kennis met onze cliënten en zorgteams in Groningen, Eelde, Zuidlaren, Norg en Annen.

  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
  • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld
  • Een salaris volgens de CAO VVT, Helpende (FWG 25, maximaal € 2.638,80 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Ben je enthousiast?

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je een vraag over de vacature of het team of wil je weten of solliciteren voor jou zin heeft? Stephanie Bindervoet, teamleider Dignis Plan & Flex staat je graag te woord via 06 57752704 of s.bindervoet@lentis.nl.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je rechtstreeks bellen met de HR assistent via tel.: 050-409 7881.

Meer over Dignis

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg.


Reageer op deze vacature