Basis verpleegkundige/agogisch begeleider nacht - WWA

De WWA is een afdeling voor Volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis die er Wonen en of Werken. We zijn een specialistische voorziening die, gehuisvest in Zuidlaren, werkzaam is ten behoeve van de drie noordelijke provincies. De WWA werkt nauw samen met het Autisme Team Noord-Nederland. De voorziening bestaat uit 35 plaatsen, verdeeld over vijf woningen met studio's, een appartementencomplex, een ontmoetingsruimte en een aantal werkplaatsen. Daarnaast is er sprake van deeltijd dagbesteding.

Binnen Jonx Autisme is binnen de Wonen en Werken voor volwassenen met een Autismespectrumstoornis (WWA) een (tijdelijke) vacature ontstaan voor de functie;
Basis verpleegkundige (gemiddeld 24 uur per week in elk geval tot 1 juli 2022)

Wie zoeken wij?

Binnen JONX autisme is binnen de WWA per direct een tijdelijke vacature ontstaan, i.v.m. zwangerschap, voor de functie van nachtdienst. Wij zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste basis verpleegkundige. Heb je een agogische achtergrond op minimaal MBO-4 dan vragen we je ook te solliciteren. Belangrijk is dat je stevig in je schoenen staat en regie durft te nemen binnen de afdeling. Dit aan de hand van opgedane kennis van en affiniteit met de doelgroep.

Wat houdt de functie in?

De WWA is een afdeling waar 24 uurs zorg wordt verleend aan volwassenen met een autisme spectrum stoornis.
Wij zoeken iemand voor de nachtdiensten.
Gedurende de nacht ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en organiseren van de zorg voor de cliënten van de WWA. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het creëren, bevorderen en in stand houden van een veilige en voorspelbare omgeving.
De werktijden zijn van 22:45 uur tot en met 7:45 uur. Het maximale dienstverband komt gemiddeld uit op 24 uur per week (in verband met de Arbeidstijdenwet).
Gedurende de nachtdienst ben je alleen op de locatie. Indien nodig wordt je ondersteund door collega nachtdiensten van andere afdelingen of de beveiliging op het terrein van Lentis Zuidlaren.


Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met de doelgroep, ervaring met cliënten met ASS is een pré;
Je bent niet bang om 's nachts alleen te werken.
Je hebt een werkstijl die is gericht op veiligheid.
Je bent stressbestendig.
Je bent BHV geschoold en hebt de medicatie training gevolgd of bereid deze te volgen.


Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 40 conform de CAO GGZ. Voor het werken in de nachten is een onregelmatigheidstoeslag van toepassing; variërend tussen de 22% en 44% extra op het uurloon door de week en in het weekend een toeslag tussen de 38% en 60% extra op het uurloon. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Bel of mail voor extra informatie

Aron Schaftenaar, teamleider algemene zaken
tel. 06 82157923,
Email am.schaftenaar@lentis.nl
Of naar:
Anneke van Diermen, teamleider algemene zaken
Tel: 06 23123486
Email a.vandiermen@lentis.nl

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met maandag 31 januari 2022.
Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur via 050 - 409 7007.
Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.


Reageer op deze vacature