Verpleegkundige / gedifferentieerd agogisch begeleider Olmenstaete

Lentis Volwassenenpsychiatrie biedt specialistische ambulante en klinische behandeling, crisishulp en als het nodig is 24 uur per dag zorg. Leidend in de zorg is herstel van de patiënt en kwaliteit van leven. Lentis Volwassenenpsychiatrie heeft een breed aanbod in zowel stad als regio, staat midden in de samenleving, waarbij er veel wordt samengewerkt met allerlei maatschappelijke partners. Binnen de afdeling Olmenstaete, onderdeel van de zorggroep Volwassenenpsychiatrie, staan wij voor het bieden van passende zorg en ondersteuning voor elke cliënt. Het is ons streven om elke cliënt te ondersteunen bij een zo gelukkig en autonoom mogelijk bestaan waarin wij rekening houden met de eigen regie van de cliënt. Wij willen een bijdrage leveren aan het herstel van cliënten met ernstige psychiatrische problematiek. In dat kader bieden wij 24-uurs behandeling, begeleiding en rehabilitatie binnen een klinische setting. Er wordt ondanks de ernstige psychiatrische problematiek, gedacht in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. De behandeling wordt zoveel mogelijk afgestemd op de cliënt z?n wensen en behoeften. De relatie met de cliënt is de rode draad van de behandeling, dit betekent dat iedereen die werkt op Olmenstaete zorg draagt voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Wie zoeken wij?

Voor de afdeling Olmenstaete zijn wij op zoek naar een verpleegkundige / gedifferentieerd agogisch begeleider voor 28 - 32 uur per week die

  • Een verpleegkundige opleiding heeft gevolgd, niveau 4 / 5, en als zodanig staat ingeschreven in het BIG register of diploma HBO-SPH;.
  • Een pro-actieve houding heeft wat betreft het opstarten en doorontwikkelen van de afdeling, met name de ART;
  • Doorzettingsvermogen heeft en het ziet als uitdaging om in kleine stapjes een hoger doel te behalen;
  • Een teamplayer is, welke afspraken, structuur en eenduidig werken uitdraagt;
  • Beschikt over: veerkracht, overtuigingskracht en inlevingsvermogen;
  • In staat is om te improviseren, maar ook weet eigen grenzen te bewaken.

Je kunt je als je professional bezig houden met alle facetten van het verpleegkundige werk: verzorging en begeleiding, initiëren en coördineren, bewaken van de kwaliteit en het onderhouden van contacten zijn kernbegrippen. Je kan en wil participeren in werkgroepen/commissies, passend bij mogelijkheden en wensen. Wij verwachten naast een leergierige houding en flexibiliteit, werkervaring in de psychiatrie en affiniteit met deze doelgroep. Je kunt tegen een stootje en vindt het prettig om in een team te werken, waarin humor, openheid en directheid worden gewaardeerd. Andere belangrijke competenties zijn: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerken; maar ook analyseren, behandelen en kwaliteitsgerichtheid.


Wat houdt de functie in?

Wij zijn op zoek naar een collega die de overtuiging heeft, dat ook mensen met psychiatrisch ziektebeeld, recht hebben op geluk en kwaliteit van leven. Qua werkzaamheden bied je o.a. begeleiding aan patiënten bij het vormgeven van hun dagelijkse activiteiten. Ook draag je bij aan de uitvoering van het behandelplan en zorg je voor een goed behandel / leefklimaat. Er wordt gewerkt in 24-uurs diensten, waarbij een flexibele opstelling wordt gevraagd


Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG 45 conform de CAO GGZ. De overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan ? tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen ? en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Richard Weening, teamleider, telefoonnummer 06-57857483.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 26 januari 2020

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR Service helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13.00 uur, tel. 050-4097007.

Er wordt zowel intern als extern geworven, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.


Reageer op deze vacature