Verzorgenden Holthuys

t Holthuys is een sfeervolle, open en vriendelijke locatie. Voor zowel mensen die in ?t Holthuys wonen als voor mensen in het dorp zelf. In ?t Holthuys zijn meerdere zorgteams die zowel binnen het gebouw als bij mensen aan huis in het dorp zorg bieden. Er worden in ?t Holthuys doorlopend gezellige activiteiten georganiseerd. Er is Inloopmogelijkheid op dinsdag en woensdag voor een gezellige ontmoeting in een huiskamersetting. Vanwege de vele aanmeldingen van nieuwe cliënten zijn we op zoek naar nieuwe collega?s:

Wie zoeken wij?


Wij zijn, ten behoeve van ?t Holthuys, op zoek naar enthousiaste Verzorgenden IG of Verpleegkundigen, voor gemiddeld 18-24 uren per week.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG, of verpleegkundige met big registratie. Heb je een diploma GVP dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega?s, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.


Wat houdt de functie in?

De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak. Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden. Waar dat nodig is, geef je zorg en behandeling. Je volgt hierbij het zorgleefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.


Wat bieden wij?

We bieden een baan binnen een organisatie in ontwikkeling, waarbij er intern diverse doorgroeimogelijkheden zijn. Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 35, 40 of 45 van de cao Verpleeg, verzorging en thuiszorg, afhankelijk van je ervaring en de functie die past bij je opleiding. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitnessabonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen, een regeling aanvullende reiskosten en inschrijving in het kwaliteitsregister V&V. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij locatiemanager Sandra Wever 06-1003 8034.

Aanwezig op maandag tot en met donderdag.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 23 juni aanstaande.

 

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.


Reageer op deze vacature