Medewerker personeelsadministratie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan waar geen dag hetzelfde is? Ben jij proactief en heb je affiniteit met het HR vak? Kan je prioriteiten stellen, snel schakelen en vind je het leuk om de vraagbaak voor je collega’s te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team P&O zoekt een ervaren, betrouwbare en enthousiaste collega voor de functie van:

Medewerker personeelsadministratie

Medewerker bedrijfsvoering III

Voor 36 uur per week (1,0 fte), deeltijd is ook bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Als medewerker personeelsadministratie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers. Bij jou kunnen collega’s terecht met vragen over arbeidsvoorwaarden, het personeelshandboek,, Youforce (ons personeelsinformatiesysteem) of het salaris. Je beheert daarnaast de algemene mailbox van de salarisadministratie en werkt binnenkomende vragen en verzoeken zo veel mogelijk zelfstandig af.

Je ondersteunt onze salarisadministrateurs bij de salarisverwerking door administratieve werkzaamheden uit te voeren. Deze administratieve werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van arbeidsovereenkomsten en brieven, het beheren van personeelsdossiers en het verwerken en controleren van personele mutaties. Ook zorg je voor een sluitende verlofregistratie en ondersteun je bij verlofberekeningen. In het verzuimproces bewaak je de acties die voortvloeien uit de Wet Verbetering Poortwachter en verzorg je de invulling van het spreekuur van onze bedrijfsarts en praktijkondersteuner.

Mogelijk kunnen je werkzaamheden aangevuld worden met taken in de richting van de salarisverwerking of juist in de ondersteuning van onze P&O adviseurs. Kortom, als medewerker personeelsadministratie heb je een heel gevarieerd takenpakket!

Wie ben jij?

Voor collega’s ben jij het gezicht en aanspreekpunt waar ze terecht kunnen met hun vragen. We zoeken daarom een enthousiaste collega met een dienstverlenende instelling! In deze functie heb je te maken met privacy gevoelige informatie. Jij gaat hier integer, accuraat en betrouwbaar mee om. Je hebt kennis van arbeidswetgeving en weet hoe je wet- en regelgeving, de cao en het personeelshandboek moet toepassen. Je denkt graag mee in het optimaliseren en digitaliseren van onze werkzaamheden. Daarnaast vind je het leuk om zaken uit te zoeken en te controleren, je hebt een hands-on mentaliteit en werkt geordend.

Wat vragen we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren vinden het we het volgende belangrijk:

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo niveau 4 (in de richting van HRM) of je bent bereid om een opleiding te volgen.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring op een personeelsadministratie of in een vergelijkbare functie.
  • Je werkt gestructureerd en bent communicatief sterk.
  • Je kunt snel schakelen tussen taken en prioriteiten.
  • Kennis en ervaring van het personeelsinformatiesysteem Youforce is een pré.

 

 


 

Wat bieden wij jou?

-       Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week (1 fte) voor de duur van een jaar die we bij goed functioneren graag willen omzetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Een deeltijdfunctie is ook bespreekbaar, graag lezen we in je sollicitatie voor hoeveel uur je inzetbaar bent. 

-       Het salaris is indicatief gewaardeerd op schaal 7 van de Cao Gemeenten met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.176,00 op basis van een werkweek van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

-       Bovenop het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kan (maandelijks) ingezet worden voor bijvoorbeeld het bijkopen van vakantiedagen, het uitruilen van woon-werk kilometers of kan je laten uitbetalen.

-       Een arbeidsongeschiktheidsverzekering via Loyalis en een goede pensioenregeling via het ABP.

-       Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

-       Flexibele werktijden en de mogelijkheid voor thuiswerken.

 

Procedure

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. De eerste gesprekken met de selectiecommissie vinden naar verwachting plaats in week 45.

Solliciteren

Herken jij je in deze vacature en ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Reageren op deze vacature kan tot en met zondag 31 oktober a.s. Dit kan per e-mail of op een andere creatieve manier, maar in elk geval voorzien van een actueel cv. Je mag je sollicitatie richten aan sollicitaties@gemeente-oldambt.nl onder vermelding van DV21-006.

We kijken uit naar je reactie!

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Tanja Evers, strategisch P&O adviseur, via 06 20 89 96 50. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Dan kun je mailen naar sollicitaties@gemeente-oldambt.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij gemeente Oldambt. Wij vergoeden de kosten die zijn verbonden aan de aanvraag van de VOG. Je hoeft de VOG pas aan te vragen als daar door ons om gevraagd wordt naar aanleiding van een gesprek.