Projectleider volledig pakket thuis

Dit gaat over jou
Je bent een ervaren en gedreven projectleider en wordt graag uitgedaagd. Je bent gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het creëren van toekomstbestendige oplossingen die het mogelijk maken om ouderen langer thuis te laten wonen. Denk bijvoorbeeld aan Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit doe je vanuit jouw kennis en ervaring in social work. Hiermee weet je welzijn, zorg en het sociale netwerk in en rondom onze wonen in de wijk locaties slimmer en vernieuwend te positioneren en in te richten.

Ben jij de projectleider die vanuit een brede blik en ‘anders kijkend’ deze opdracht tot een succes kan maken? Lees dan snel verder!

En dit over ons

Wij zijn ZuidOostZorg. Innovatief en altijd nieuwsgierig. We zijn ambitieus, flexibel, niet bang om te veranderen. We zijn jong van geest en gespecialiseerd in ouderenzorg. Bij ons werken alleen professionals en mensen met ambitie. Mensen die goed willen zijn in hun vak en iedere dag beter willen worden. Mensen die verantwoordelijkheid nemen én vertrouwen op elkaars kwaliteiten.

ZuidOostZorg staat aan de vooravond van het op logische wijze samenvoegen van aantal organisatieonderdelen rondom de wonen in de wijk locaties zoals: ZorgThuis, welzijn en het in de markt zetten van Volledig Pakket Thuis (VPT).

En jij bent
Een ervaren projectleider die de spil is tussen uitvoering en beleid. Je voelt je thuis in een trekkersrol waarbij de strategie van ZuidOostZorg het uitgangspunt is. Je weet dit te vertalen naar een projectplan, organiseert het project en begeleidt hands-on. Je kunt goed analyseren, weet partijen te verbinden en bent daarnaast ook gewoon praktisch ingesteld. Je valt rechtstreeks onder de raad van bestuur.

Daarnaast beschik je over

  • Je hebt bij voorkeur een master Social Work (MSW) en hebt ervaring met het leiden van projecten
  • Je hebt ervaring in de (ouderen)zorg en kennis van VPT en thuiszorg
  • Je hebt affiniteit met de ZuidOostZorg kernwaarden: aandacht, vertrouwen, verantwoordelijkheid en vernieuwing.
  • VOG: Een harde eis van ons: een Verklaring Omtrent Gedrag. Als je bij ons in dienst komt, vergoeden wij de kosten van de VOG.

Wat bieden wij jou?

Een perfecte baan voor een professional als jij. Bij ons mag je meedenken en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om te groeien, als persoon en als professional. Je krijgt van ons niks minder dan wat je mag verwachten: een moderne, professionele werkomgeving, met de juiste mensen om je heen.

Wij gaan voor duurzame relaties. Daarom geven we jou direct een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg. En natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. De functie is -afhankelijk van je achtergrond en ervaring- ingedeeld in FWG 55 of 60 (€ 3.084,18 – € 5.045,55 o.b.v. 36 uur per week)
  • Je ontvangt een tegemoetkoming in de reiskosten
  • We bieden daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je kiezen voor een vergoeding voor fitness, fiets, computer, tablet of weekendje weg. Verder kun je ook deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon-werk én kun je korting ontvangen op je ziektekostenverzekering (collectiviteitskorting bij De Friesland, Zilveren Kruis of IZZ)
  • Naast vakantiegeld (8%) ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33%).

Denk jij nu? Hé, die tekst ging over mij!? Solliciteer dan direct.

De vacature sluit zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.