Projectleider leren en ontwikkelen (L&O) – Neibertilla (Drachten)

Dit gaat over jou

Jij ziet dat het veranderende zorglandschap vraagt om andere kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Als ervaren projectleider leren en ontwikkelen (L&O), transformeer jij organisatieontwikkelingen in inspirerende leerinterventies en -programma's. Hierbij moet je denken aan thema's als scholingen voor onze doelgroepen, het ontwikkelen van een rijk leerklimaat, het betrekken van de informele zorg, vernieuwend werkplekleren en de zorg digitaal versterken, bijvoorbeeld door het inzetten van VR-brillen en QR-codes. En niet te vergeten, vanaf Q2 2024 starten we met ons gloednieuwe Learning Management System (LMS) waar jij ook mee gaat werken!

Je werkt nauw samen met ons kwaliteitsteam om het strategische opleidingsplan tot leven te brengen. Jouw kracht? Leerbehoeftes spotten en omzetten in aantrekkelijke leerpaden. Zelfstandigheid en projectmanagement zijn jouw tweede natuur en je betrekt moeiteloos verschillende collega's in het proces.

Je maakt in de rol van projectleider deel uit van het jonge, enthousiaste team L&O. Ons doel is het creëren van een stimulerend leerklimaat waarin alle medewerkers worden aangemoedigd om hun kennis en vaardigheden uit te breiden en te delen, zodat we goed toegerust zijn voor de veranderingen en de complexiteit in de zorg. Dit doen we vanuit vier pijlers: beroepsopleidingen, vakdeskundigheid, informele zorg en persoonlijk leiderschap. Het team bestaat uit een programmamanager, twee adviseurs L&O, een functioneel applicatiebeheerder en een ondersteuner. Vind jij het fijn om ruimte te krijgen en te nemen om -samen met diverse collega’s- te werken aan het behalen van onze ambitieuze doelen en daarmee de kwaliteit van zorg en de positie van onze professionals te verstevigen?
Lees dan snel verder!

En dit over ons

Wij zijn ZuidOostZorg: een innovatieve en altijd nieuwsgierige zorg- en kennisorganisatie, met dertien locaties in Zuidoost Friesland en ééntje in Dokkum. We bieden (specialistische) zorg en behandeling in verschillende settingen. Waar mogelijk doen we dat altijd in de eigen omgeving van onze klanten. We zijn een ambitieuze organisatie: we vinden altijd dat het beter kan, dat dingen anders kunnen dan we ze altijd hebben gedaan.

Bij ons staat de klant centraal, in plaats van de processen. Daarom hebben we de organisatie rondom die klant gepositioneerd en specialiseren we ons op zorg die mensen écht nodig hebben. Bij ons geen hiërarchie meer, maar zelforganiserende teams. Zo kunnen we zo dicht mogelijk bij die cliënt keuzes maken en de cliënt diens eigen regie laten houden. Daarbij richten we ons erop om mensen te helpen zo onafhankelijk mogelijk van ons hun leven te leiden. Tegelijkertijd vergroten we de invloed en zeggenschap van onze professionals.

En jij bent

Een ervaren professional met ervaring in het opzetten van ontwikkel- en opleidingsprogramma's. Vanuit het programma leren en ontwikkelen ben je trekker van projecten. Je voelt je thuis in een regierol, werkt zelfstandig en durft je nek uit te steken.
Je bent strategisch partner van de programmamanager L&O en bent daarnaast ook gewoon praktisch ingesteld. Je gelooft in gelijkwaardigheid en het samen doen.

Daarnaast beschik je over

Diploma

Je bent L&O/HRD professional met minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van opleidingskunde, psychologie, HRM of bedrijfskunde. Daarnaast heb je kennis van- en ervaring met projectmanagement.

Praktijkervaring

Je hebt ervaring in het opzetten van ontwikkel- en opleidingsprogramma's. Je weet hoe je binnen projecten de regie voert binnen de context van een platte organisatie. Ervaring in de (ouderen)zorg is een pre, maar geen vereiste.

VOG

Een harde eis van ons: een Verklaring Omtrent Gedrag. Als je bij ons in dienst komt, vergoeden wij de kosten van de VOG

Kernwaarden

Je hebt affiniteit met de kernwaarden van ZuidOostZorg: aandacht, vertrouwen, verantwoordelijkheid en vernieuwing

Waar kom je werken?

Neibertilla (Drachten)

Wat bieden wij jou?

Een perfecte baan voor een professional als jij. Bij ons mag je meedenken en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om te groeien, als persoon en als professional. Je krijgt van ons niks minder dan wat je mag verwachten: een moderne, professionele werkomgeving, met de juiste mensen om je heen.

Wij gaan voor duurzame relaties. Daarom geven we jou direct een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 60 (€ 3.676,03 – € 5.456,77 o.b.v. 36 uur per week)
  • Je ontvangt een tegemoetkoming in de reiskosten
  • We bieden daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je kiezen voor een vergoeding voor fitness, fiets, computer, tablet of weekendje weg. Verder kun je ook deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon-werk én kun je korting ontvangen op je aanvullende ziektekostenverzekering (collectiviteitskorting bij De Friesland, Zilveren Kruis of IZZ)
  • Naast vakantiegeld (8%) ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33%).

Denk jij nu, hé die tekst ging over mij!? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen? Bel dan met Petra Boddeüs, programmamanager professionals. Haar telefoonnummer is 06-10494881.

De vacature sluit zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.