Wijkverpleegkundige Wijkteam Beilen

Zijn wij op zoek naar jou?

Jij bent gediplomeerd HBO verpleegkundige en gedreven om in onze veranderende organisatie, samen met je collega’s, mee te bouwen aan de kwaliteit van zorg in de thuissituatie. Jij bent een ster in indiceren en je weet het normenkader om te zetten naar kwalitatieve en doelmatige zorg. Naast dit alles heb jij altijd oog voor de cliënt achter de zorgvraag en ben je in staat om mensen in hun eigen kracht te zetten. 

Past dit bij jou? Wijkteam Beilen verwelkomt jou graag binnen hun team! Is jouw interesse gewekt?
Lees dan snel verder!


Waar draag jij aan bij?

Een mooie dag voor de cliënten! Vanuit dit uitgangspunt kijk jij wat jouw cliënten nodig hebben en waar zij blij van worden. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het beleid op teamniveau en je stuurt één of meerdere wijkteams aan.


Wijkzorg       

Binnen de wijkzorg van Zorggroep Drenthe zijn wijkteams actief die werken door de gehele provincie. Van noord tot zuid zijn er kleinschalige wijkgerichte teams werkzaam in Roden, Eelde, Zuidlaren, Assen en Beilen. In deze kleine teams werken medewerkers die zich er dagelijks voor inzetten de cliënt van kwalitatief goede persoonlijke zorg te voorzien. Dit alles met als uitgangspunt de cliënt zo lang mogelijk plezierig, veilig en zelfstandig thuis te laten wonen.


Jouw werkplek

Je bent onderdeel van één of meerdere wijkteams en stuurt deze ook aan. Daarnaast wordt je ook ingepland op een route die je digitaal kunt inzien in het roostersysteem ONS van Nedap. De routes van jou en jouw collega’s starten altijd in het kantoor van wijkteam Beilen om zodoende de samenwerking en verbinding binnen het wijkzorgteam te behouden.


Dit heb je nodig

Het bieden van kwalitatief goede zorg begint wat ons betreft bij het inzetten van gediplomeerde, deskundige, betrokken en bevlogen medewerkers. Je hebt dan ook een HBO diploma verpleegkunde, bent BIG geregistreerd en in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen en hier ervaring mee hebt. Goed kunnen samenwerken en zowel sociaal als communicatief vaardig zijn is nodig in deze functie. Ook heb jij actuele kennis van de huidige wet- en regelgeving m.b.t. het indiceren van de zorg. Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden. Daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Zorggroep Drenthe is volop in ontwikkeling. Naast een mooie dag voor cliënten wil Zorgroep Drenthe dit ook voor haar professionals. Vanuit de kernwaarden gastvrijheid, professionaliteit en
positiviteit vinden er diverse scholingen en trainingen plaats die bijdragen aan jouw deskundigheid. Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan ben je bij Zorggroep Drenthe op je plek want wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling.


En verder:

  • Een dienstverband van 24, 28 of 32 uur per week voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden;
  • De functie wijkverpleegkundige is ingedeeld in FWG 50 conform CAO VVT;
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bepaalde arbeidsvoorwaarden (te denken aan salaris, vakantiegeld en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen een aantal middelen, waaronder een fiets of een ICT-product;
  • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering);
  • Uitruilregeling reiskosten.


Heb je nog vragen?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton op onze website! Vragen? Bel gerust met Jantine Tuitel (teamcoördinator wijkverpleging) op telefoonnummer 06 – 46 25 54 76.

Solliciteren