Managementassistent

Zorggroep Drenthe streeft naar Samen voor een moooie dag! en een waardevol leven voor haar cliënten. Zij ontvangen dan ook de best mogelijke zorg. Onze medewerkers, zowel op de locaties als op het Centraal Bureau leveren hier dagelijks direct en indirect een belangrijke bijdrage aan. Meerdere oproepen om te solliciteren hebben geleid tot mooie brieven en CV’s, maar we hebben onze speld in de hooiberg helaas nog niet gevonden. Maar we weten zeker dat hij of zij er is en daarom zijn we nogmaals, wegens uitbreiding van het team, per direct op zoek naar een:

Managementassistent
voor 32 uren per week

De functie

Je bent als managementassistent de rechterhand van onze directeur Bedrijfsvoering en directeur Zorg en Behandeling en bent dus een belangrijke spil in onze organisatie. Zorgen en ontzorgen is jouw hoofdtaak en dit doe je op een proactieve wijze. Zij vertrouwen erop dat jij overzicht houdt en actiepunten voor hen afhandelt en/of monitort. Zo beheer en plan je de agenda’s van beide directeuren en hebt hierover nauwe afstemming. Ad hoc situaties en verzoeken van belangrijke stakeholders schat jij op waarde in en handel je passend af. Als managementassistent verzorg je diverse correspondentie, zoals het opstellen van conceptbrieven en -documenten. Verder werk je notities en diverse stukken in opdracht van en samen met de directeuren uit. Je organiseert vergaderingen waarbij de betrokkenen tijdig geïnformeerd zijn zodat zij over de juiste informatie beschikken. Daarnaast is het voor jou vanzelfsprekend om, mocht dit nodig zijn, andere werkzaamheden op te pakken ter ondersteuning van het bestuurssecretariaat.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat al het werk wordt opgepakt en uitgevoerd. Kortom; een dynamische en veelzijdige functie waarbij je met jouw inbreng een belangrijke bijdrage levert aan een organisatie die volop in ontwikkeling is.


Jouw profie

Onze nieuwe collega is zelfstandig, kan goed prioriteren, is secuur en integer. Hij of zij is flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Wij zoeken een ervaren collega met minimaal een MBO opleiding niveau 4 Directiesecretaresse/Managementassistent. Vanzelfsprekend ben je representatief, klantvriendelijk en gastvrij en heb je uitstekende kennis van MS Office. Herken je jezelf in ons profiel, dan komen wij graag in contact met jou!


Ons aanbod

We bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een mooie organisatie. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en conform CAO VVT FWG 40. We gaan uit van een contract van 32 uren per week.

Daarnaast hebben we bij Zorggroep Drenthe een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bijvoorbeeld salaris of vakantiegeld kunt ruilen tegen middelen als een fiets of ICT-product, maken we gebruik van de uitruilregeling reiskosten en zijn er diverse collectiviteitskortingen op verzekeringen.


Meer informatie en solliciteren

Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te treden. Daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

De functie van managementassistent heeft een breed takenpakket. Spreekt de functie je aan, solliciteer dan uiterlijk 17 oktober 2021 via: www.zorggroepdrenthe.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 25 oktober. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan contact op met Inge Degen (bestuurssecretaris) op telefoonnummer: 06-30322091. Zij vertelt je graag meer over deze leuke en uitdagende baan!

Solliciteren