HR-adviseur

Ben jij die gedreven en ervaren allround HR-adviseur die graag onderdeel wil zijn van de transitie in de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! In het HR-team van Zorggroep Drenthe krijg je alle professionele ruimte om samen met je collega’s je werk goed te doen. Elke dag is anders. Samen zetten wij de medewerker op één!

HR-adviseur (28-36 uur per week)

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur ben je sparringpartner voor het management van de aan jouw toegewezen organisatieonderdelen. Je ondersteunt en adviseert de directeur en leidinggevenden met raad en daad op het brede terrein van HRM. Je adviseert over de toepassing van het HR-beleid en wet en regelgeving, helpt het verzuim omlaag te brengen en levert een bijdrage aan een gezond en veilig klimaat. Daarnaast draag je jouw steentje bij aan de organisatieontwikkeling en geef je leiding aan projecten.

Jouw profiel

Vanzelfsprekend ben jij door jouw afgeronde opleiding en ervaring deskundig in je vak, maar bovenal ben je heel goed in staat om de vraag van de klant te kennen, liefst nog voordat die hem heeft gesteld. Je helpt met adequaat advies maar hebt ook het lef om het te zeggen als jij van mening bent dat iets anders moet. Met jouw verantwoordelijkheidsbesef pak je jouw rol in operationele taken en zet je nét dat stapje extra. Als er beleid ontwikkeld moet worden dan ben jij goed in staat om strategische doelstellingen naar begrijpelijk operationeel beleid te vertalen. Dat jij proactief bent en buiten kaders durft te denken, spreekt als HR-adviseur voor zich, toch?

Spreekt dit jou aan en herken jij je daarnaast in onze kernwaarden: professionaliteit, positiviteit en gastvrijheid? Dan verwelkomen de collega’s van de afdeling HRM jou van harte in hun team!

Ons aanbod

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
  • Een dienstverband voor minimaal 28 en maximaal 36 uur per week;
  • Een salaris, afhankelijk van ervaring, conform functiegroep 50 of 55 van de cao VVT (maximaal € 4.558,88 bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering);
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je fiscaal aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden (te denken aan salaris, vakantiegeld/-dagen en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen diverse middelen, waaronder een fiets of een ICT-product;
  • Toegang tot samen vitaler, een dashboard met diverse tips en mogelijkheden op het gebied van duurzame inzetbaarheid;
  • Benefits at Work: medewerkers van Zorggroep Drenthe kunnen gebruik maken van mooie kortingen op diverse producten, tickets en abonnementen;
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten zoals een pubquiz, spooktocht en een jaarlijkse sportdag organiseert.

Meer informatie en solliciteren?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel voor 5 juni! Wil je graag eerst wat meer informatie? Bel dan gerust met onze recruiter Brenda Mekkes via: 0592-331232 of 06-83276246 of stuur een mail naar: .

De sollicitatiegesprekken zullen worden gepland op maandagmiddag 12 juni.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden, daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de aanstellingsprocedure. Wanneer je solliciteert geef je daarmee toestemming voor deze referentiecheck.

Solliciteer via de sollicitatie-button van deze vacature op de website van Zorggroep Drenthe:

Solliciteren