HR Adviseur

Samen voor een moooie dag! en een waardevol leven voor onze bewoners en cliënten, dat is onze ambitie! Al onze medewerkers, van zowel locaties, wijkzorg als het Centraal
Bureau, leveren hier dagelijks direct en indirect een belangrijke bijdrage aan. Ter vervanging tijdens zwangerschap zijn wij per 1 februari 2022 op zoek naar een:

ervaren HR-adviseur (24 uren per week)

De functie

Als HR-adviseur ben je een belangrijke schakel in de realisatie van het HR-beleid in de organisatie. De kern van de functie is het ondersteunen van de lijn. Daarnaast lever je, vanuit jouw ervaring en kennis, een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid. Je ondersteunt (proactief) de leidinggevenden optimaal op het brede terrein van HRM. Je bent het aanspreekpunt voor jouw eigen bedrijfsonderdeel. Je adviseert over de toepassing van het HR-beleid en helpt, waar nodig, in het omlaag brengen van het verzuim, bij de invulling van vacatures en in het creëren van een gezond en veilig klimaat. Je bent dus regelmatig in gesprek met teamcoördinatoren. Met de directeur Zorg en Behandeling ben je vooral in gesprek over de tactische aanpak van HRM of over de implementatie van nieuw HR-beleid. Kortom; met jouw inbreng lever je een bijdrage aan een moooie dag! voor cliënt en medewerker. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng, waarbij we een grote mate van zelfstandigheid van je mogen verwachten. We werken in een klein, enthousiast team in een mooie organisatie met een betekenisvolle doelstelling.


Jouw profiel

Vanzelfsprekend ben jij, door jouw afgeronde opleiding en ervaring, deskundig in je vak, maar bovenal ben je heel goed in staat om de vraag van de klant te kennen, liefst nog voordat die hem
heeft gesteld. Je helpt hem of haar met adequaat advies. Indien jij van mening bent dat iets anders moet heb je ook het lef om dit te zeggen. Met jouw verantwoordelijkheidsbesef pak je je rol in operationele taken en zet je nét dat stapje extra. Dat jij proactief bent en buiten kaders durft te denken, spreekt als HR-adviseur voor zich, toch? Met jouw ervaring lever jij een positieve bijdrage aan het HR-team van Zorggroep Drenthe.


Ons aanbod

We bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een mooie organisatie binnen een fijn team. Een salaris, afhankelijk van ervaring, in schaal 50 van de cao VVT. We gaan uit van een contract
van 24 uur per week voor de duur van vijf maanden. Je krijgt een laptop en een mobiele telefoon ter beschikking.


Meer informatie en solliciteren

Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden. Tevens is een referentiecheck onderdeel van de sollicitatieprocedure. Door te solliciteren geef je hiervoor toestemming. De functie van HRM-adviseur is veelzijdig en bevat een breed takenpakket. Spreken deze vacature en onze organisatie je aan, solliciteer dan voor 9 december 2021 via:

www.zorggroepdrenthe.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met René van der Wal (HR manager), via telefoonnummer: 0592-331232. De sollicitatiegesprekken zullen worden gepland op woensdag 15 december 2021.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld