Financieel Controller

Samen voor een moooie dag! en een waardevol leven voor onze bewoners en cliënten, dat is onze ambitie! Om deze zorg te kunnen bieden, is een goed financieel en bedrijfseconomisch beleid van groot belang. Als financieel controller speel je hierin een zeer belangrijke rol. Wij zijn door het vertrek van onze collega met ingang van 1 februari 2022 op zoek naar een:

 Financieel Controller

De functie

Als financieel controller heb je een belangrijke rol in het adviseren en ondersteunen van onze managers en directeuren wat betreft de (financiële) cijfers. Op basis van deze cijfers kom je gevraagd en ongevraagd met (verbeter)voorstellen. Je zorgt samen met je collega’s onder andere voor het samenstellen van de begrotingen, de jaarrekening, (liquiditeits-) prognoses en de periodieke rapportages en overzichten. De inrichting van de financiële administratie is een belangrijk onderdeel van je werk. Daarnaast bewaak je de budgetten en signaleer je overschrijdingen. Verder ben je bezig met het doorrekenen van allerlei voorstellen naar financiële consequenties zodat belangrijke keuzes gemaakt kunnen worden. Je werkt dagelijks nauw samen met onze business controller en overige medewerkers van de afdeling Finance & Control.

Kortom; met jouw inbreng lever je een bijdrage aan een moooie dag! voor onze cliënten en bewoners. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng waarbij we een grote mate van zelfstandigheid van je mogen verwachten. We werken in een klein, enthousiast team in een mooie organisatie met een betekenisvolle doelstelling.

Jouw profiel

Vanzelfsprekend ben jij door jouw afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie of Accountancy een ervaringsdeskundige in je vak, maar bovenal ben je heel goed in staat om de vraag van de klant te kennen, liefst nog voordat die hem heeft gesteld. Je helpt hem of haar met adequaat advies. Indien jij van mening bent dat iets anders moet heb je ook het lef om dit te zeggen. Met jouw verantwoordelijkheidsbesef pak je je rol in jouw taken en zet je net dat stapje extra. Als er beleid ontwikkeld moet worden dan ben jij goed in staat om strategische doelstellingen naar begrijpelijk operationeel beleid te vertalen. Dat jij proactief bent en buiten kaders durft te denken, spreekt als financieel controller voor zich toch? Wij vinden het belangrijk dat je beschikt over relevante werkervaring, kennis van Power BI is een pré. Kortom; met jouw ervaring lever jij een positieve bijdrage aan het team Finance & Control van Zorggroep Drenthe.

Ons aanbod

We bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een mooie organisatie, binnen een fijn team. Een salaris, afhankelijk van ervaring, conform CAO VVT in schaal 60. We gaan uit van een contract van 36 uur. Daarnaast heeft Zorggroep Drenthe een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bepaalde arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld salaris, vakantiegeld en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen middelen als een fiets of een ICT-product, je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering en is er een uitruilregeling reiskosten. 

Meer informatie en solliciteren

Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden. Tevens is een referentiecheck onderdeel van de sollicitatieprocedure. Door te solliciteren geef je hiervoor toestemming. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 20 december 2021. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

De functie van financieel controller is veelzijdig en bevat een breed takenpakket. Spreken deze vacature en onze organisatie je aan, solliciteer dan voor 15 december 2021 via

https://www.zorggroepdrenthe.nl/werken-bij/vacatures

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Harold Wilpstra (directeur Bedrijfsvoering) via telefoonnummer: 0592-331232.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld