Teammanagers – Ambulancezorg Groningen

De organisatie

Welkom in de wereld van Ambulancezorg Groningen. Een organisatie waar alles draait om hulpverlening, passie en professionele zorg voor iedereen in de provincie Groningen. Met ruim 350 gedreven medewerkers, verspreid over 13 locaties, staat Ambulancezorg Groningen 24/7 klaar om de beste patiëntenzorg te bieden.
Wij zijn voor Ambulancezorg Groningen op zoek naar teammanagers die teams niet alleen naar een ander niveau tillen, maar ze ook inspireren en verbinden. Ben jij de teammanager met ervaring die klaar is voor een dynamische uitdaging? Lees dan verder.

De functie

Als teammanager bij Ambulancezorg Groningen ben jij een essentiële schakel. Je geeft leiding aan getalenteerde teams van ambulancechauffeurs en -verpleegkundigen (circa 30 – 40). Een team bestaat uit één of meerdere posten. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de tactische en operationele bedrijfsvoering, het monitoren van de kwaliteit van zorg, personele inzet en financiën. Met jouw enthousiasme geef je leiding aan, coach en begeleid je de medewerkers bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Daarbij stimuleer je een optimale samenwerking binnen een prettig werkklimaat.

Jouw missie: Niet alleen het optimaliseren van de bedrijfsvoering maar ook het inspireren en ontwikkelen van de teams. Je geeft niet alleen richting aan de dagelijkse gang van zaken, maar je bent ook een belangrijke schakel in het tactisch beleid. Je bent een manager die organisatiedoelen in het vizier houdt en tegelijkertijd een toegankelijke persoonlijkheid voor jouw teamleden.

De uitdaging: In een dynamische en snel veranderende omgeving ben jij de spil die jouw teams inspireert en motiveert. Je levert, mede op basis van in- en externe ontwikkelingen, input voor het tactisch beleid en vertaal je dit beleid naar jaarplannen, (verbeter)projecten en concrete acties voor jouw teams. In overleg met de Directeur Zorg worden doelstellingen en prestatie-indicatoren bepaald, die jij vervolgens met flair en vastberadenheid implementeert. Je hebt een duidelijke visie en weet deze visie ook uit te dragen naar de medewerkers.

Dit zijn je taken en verantwoordelijkheden:

  • Dagelijkse aansturing van jouw bevlogen team;
  • Vertaling van strategie naar de operatie;
  • Borging van de bedrijfsvoering van jouw team;
  • Beheer van de HR-cyclus binnen jouw team;
  • Onderhouden van externe contacten (o.a. ketenpartners, meldkamer);
  • Actieve deelname aan het lopende veranderplan, inclusief cultuurverandering en capaciteitsplanning.

Je werkt nauw samen met je collega Teammanagers, het MT en de staf (P&O, Kwaliteit, Facilitair, LOB, Finance e.d.). Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Zorg.

Daarnaast vervul je volgens rooster de rol van Hoofd van Dienst, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor onze medewerkers en externe partijen. Deze rol vervul je tijdens kantoortijden en ook ‘s avonds en ’s nachts ben je bereikbaar voor calamiteiten.

Het profiel

Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar managers met ruime ervaring als leidinggevende ervaring in een complexe omgeving. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de gezondheidszorg is een pre, maar passie voor het welzijn van anderen is een must. Je bent besluitvaardig, daadkrachtig, communicatief sterk en niet bang voor complexe uitdagingen. Je kunt goed prioriteiten stellen met oog voor organisatiedoelen. Je bent toegankelijk, empathisch en aanspreekbaar voor jouw team. Je bent communicatief, hebt charisma, je bent enthousiast en je bent een inspirator voor anderen.

Overige informatie

Ambulancezorg Groningen biedt een uitdagende positie in een organisatie die continu streeft naar de hoogste kwaliteit in de ambulancezorg.
Het betreft een vacature voor 32 – 36 uur per week.
Het salaris is marktconform met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, Persoonlijke Levensfase Budget en FiscFree. De CAO Ambulancezorg is van toepassing.

Solliciteren

Interesse? Ben jij de bevlogen manager die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een organisatie met impact? Solliciteer dan nu via de button ‘solliciteren! ‘
Wil je eerst meer informatie? Bel of Whatsapp met Frida Olijve, senior consultant Zorg Management Groep, 06-42417426

Ambulancezorg Groningen laat zich bij de sollicitatieprocedure ondersteunen door de Zorg Management Groep, Werving & Selectie en Interim Management voor de zorg.

Solliciteren