Wijkverpleegkundige

Jouw ideale baan? Die creëren we samen!

Wijkverpleegkundigen opgelet: wat dacht je van een anders-dan-anders sollicitatieprocedure? Een eigenzinnige variant waarin we van jou willen weten waar je kracht en ambitie ligt, waar je van droomt en hoe jouw ideale baan eruit ziet. Maak dit kenbaar aan ons en vervolgens bespreken we samen of en hoe we hier, passend binnen de functie van Wijkverpleegkundige, vorm en inhoud aan kunnen geven!
 

Jouw functie

We stemmen onze zorg af op de wensen van onze cliënten. Dat begint bij jou als wijkverpleegkundige! Jij komt als eerste bij de cliënt binnen. Omdat jij verstand van zaken hebt, bepaal je, na het intakegesprek, welke professionele zorg iemand nodig heeft. Je coördineert het zorgproces en onderhoud contacten met andere disciplines en zorgverleners om de zorg integraal te organiseren. Je hebt een coachende rol richting collega’s en stuurt op afstemming, samenwerking en levering van een hoge zorgkwaliteit aan jullie cliënten.
 

Dit ben jij

 • Ondernemend
 • Coachend
 • Teamspeler
 • Kennis van het indiceren
 • Deskundig
 • Stressbestendig
 • BIG-geregistreerd als Verpleegkundige
 • In het bezit van het diploma HBO Verpleegkundige niveau 5 (of bijna afgestudeerd)
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een auto

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in een vast team maar bent ook bereid daar waar nodig bij te springen in andere teams in de regio. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee! 

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd als blijkt dat we goed bij elkaar passen
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 50 (maximaal € 3.707,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.
   

Zonnehuis Thuis

Onze 12 thuiszorgteams zijn actief in de regio’s Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), het DAL gebied (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en in de gemeente Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer). We werken persoonsgericht en samen vanuit eigen kracht, waarbij we uitgaan van de eigen kracht van onze cliënten. Wij leggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie neer en zitten midden in het veranderingsproces om bottom-up te gaan werken. Deze manier van werken vraagt een hoge mate van flexibiliteit, (zelf)reflectie en eigenaarschap. Als medewerker krijg jij de kans om je breed te ontplooien en dagen we je uit om mee te denken over en actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van Zonnehuis Thuis.
 

Wil je direct solliciteren?

Stuur je brief (waarin je je ideale baan schetst) samen met je CV voor donderdag 24 september, onder vermelding van vacaturenummer 20.095, naar .

We verbinden je niet meteen aan een specifiek thuiszorgteam. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek onderzoeken we samen binnen welk thuiszorgteam jouw talent het beste tot zijn recht zou kunnen komen. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen. 

Heb je nog vragen? Bel dan met Hester van Gorkum (clustermanager) via telefoonnummer 06-31996304 of met Eva Knapper (wijkverpleegkundige) via telefoonnummer 06-11046004. Wil je een keer meelopen met een collega van de thuiszorg? Neem ook dan contact op met Hester of Eva. 

Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.