Teammanager behandeldienst | Zonnehuis Experts | Zuidhorn

Ben jij een ervaren teammanager met een blik vooruit?
Ben jij een verbinder die in staat is om het beste uit jouw team naar boven te halen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!  

 

Wie zijn wij? 

Zonnehuisgroep Noord biedt met 1600 medewerkers zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan 1500 mensen thuis of bij één van onze locaties in de provincie Groningen. We sluiten de zorg zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, behoeftes en gewoontes van de cliënt. Hierbij gaan wij uit van de eigen kracht van de cliënt. In onze organisatie draait het om oprechte en persoonlijke relaties. Iedereen, jong of oud, wil graag onafhankelijk leven, zelfstandig én zelfbeslissend. Het is onze uitdaging om dat te ondersteunen.? 

Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met circa 90 behandelaren, vanuit twee regionale behandelcentra in de provincie Groningen; Zuidhorn en Delfzijl. Met een grote diversiteit aan specialisten en multidisciplinaire samenwerking sluiten we zo goed mogelijk aan op de zorgbehoefte en wensen van onze cliënten.  

Zonnehuis Experts bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde (i.o.), verpleegkundig specialisten (i.o.), physician assistants, fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, bewegingstherapeuten, muziektherapeuten, maatschappelijk werkers, (GZ)-psychologen en de geestelijk verzorgers, ondersteunt door paramedisch assistenten, doktersassistentes en (medisch) secretaresses. We staan binnen Zonnehuis Experts voor goede kwaliteit van behandeling volgens de geldende richtlijnen.?? 

Samen met andere disciplines en de zorgafdelingen werken we aan een zo optimaal mogelijke behandeling en leefomgeving voor onze cliënten waarbij kwaliteit van leven voor ons voorop staat.  

Wat ga je doen 

Als teammanager stuur je de medewerkers van onze behandeldienst aan. Zij bieden behandeling aan onze cliënten binnen alle locaties van Zonnehuisgroep Noord en aan cliënten thuis. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het tactisch beleid. Hiërarchisch val je onder de RVE manager Zonnehuis Experts. 

Verder:? 

 • Weet jij als geen ander hoe je jouw team van behandelaren moet faciliteren en ondersteunen bij wat zij nodig hebben om de juiste en beste behandeling te leveren. Medewerkers in jouw team zijn zodanig toe- en uitgerust dat zij in staat zijn hun werkzaamheden uit te voeren. Om dit te bewerkstelligen werk je samen met cluster- en teammanagers uit de zorg, eerste geneeskundige en collega’s van de zorgondersteuning.  
 • De zorgsector is sterk in beweging dus het is mede aan jou om Zonnehuisgroep Noord klaar te maken om ook in de toekomst aan de zorgvraag te kunnen blijven voldoen.  
 • Ben je de verbindende factor en weet je als geen ander dat een gezonde en veilige cultuur binnen ZhE van groot belang is. Je hebt oog voor de ontwikkeling van medewerkers zowel individueel als teamverband.  
 • Kan je meewerken aan de ontwikkeling van toekomstgerichte plannen en weet je het strategische beleid te vertalen naar een realistisch jaarplan, die je samen met jouw team vanuit resultaatgerichtheid en binnen de financiële kaders weet uit te voeren. 

Wat bieden wij jou? 

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.  

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen. 
 • Een dienstverband van 32-36 per week. 
 • Een salaris volgens de CAO VVT (FWG 55, maximaal € 4786,82 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan ons fietsplan. 

Wie ben jij? 

Je bent een coachende leidinggevende die in staat is om verandering en verbinding op een positieve en duidelijke manier te realiseren. Je beschikt over leiderschapsvaardigheden, zet medewerkers in hun kracht en weet hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Tevens bied je jouw medewerkers de ruimte om zichzelf verder te kunnen ontplooien en ontwikkelen. 

Wat breng jij verder mee?

 • Je beschikt over een diploma op minimaal HBO niveau.  
 • Je hebt ervaring in het leidinggeven aan teams binnen de zorg, bij voorkeur binnen de VVT en bij voorkeur binnen een behandelteam.  
 • Je weet goed om te gaan met budgetten en houd je de financiën goed in de gaten.  

Meer informatie  

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gabriëlla Guds (eerste geneeskundige) via de mail; g.guds@zonnehuisgroepnoord.nl of telefonisch
op 06-82154820 of met Anneleen Pera - van Dijken (P&O adviseur) via de mail; an.v.dijken@zonnehuisgroepnoord.nl of telefonisch op 06-13319457. 

Wil je direct solliciteren? 

Herken jij jezelf in de vacature? En wil jij onderdeel uitmaken van een zorgorganisatie die zich volop aan het ontwikkelen is. We ontvangen graag via onze website.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.