Teamleiders (2) Zonnehuis Thuis

Versterk jij de positie van onze thuiszorgteams?
Ben jij een inspirerende, coachende leidinggevende met kennis van of affiniteit met wijkverpleging? Zie jij het als een uitdaging om de (regionale) positie van Zonnehuis Thuis te versterken? Ben je daarnaast in staat om de samenwerking binnen en buiten de thuiszorgteams te bevorderen? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen!
Wij zijn op zoek naar twee teamleiders. Elke teamleider heeft een eigen regio onder zijn of haar hoede. De teams waar een vacature vrij komt zijn die in de gemeenten Eemsdelta (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer).


Jouw functie
Binnen Zonnehuis Thuis focussen we ons op de doorontwikkeling van de kwaliteit van zorg. Daarnaast ontwikkelen we, in samenwerking met onze intramurale collega’s, de meer specialistische zorg thuis. Deze ontwikkelingen worden regionaal, in de komende periode, vormgegeven door drie samenwerkende teamleiders. Als teamleider werk je samen met de wijkverpleegkundigen en stem je af wie welke leidinggevende zaken zoals ziekteverzuimbegeleiding, functionering en beoordeling doet. De teamleider faciliteert waar dit nodig is en de behoefte ligt van het wijkteam. Je geeft zelfstandig leiding aan meerdere thuiszorgteams binnen een regio. Je geeft richting en zet jouw teams in hun kracht.
De medewerkers voelen zich gezien en gehoord en jij helpt ze zich verder te ontwikkelen.

Naast de operationele leidinggevende taken ligt jouw focus op het optimaliseren van onze zorg- en dienstverlening en de verbindingen in het regionale netwerk (huisartsen, gemeenten, collega zorgorganisaties etc). Je bent, samen met je collega teamleiders, wijkverpleegkundigen, op tactisch niveau verantwoordelijk voor het realiseren van beleid, jaarplannen en de meerjarenplanning. Tevens richt jij je op het, continue, verbeteren van de cliënt- en medewerkerstevredenheid en stuur je op levering van een hoge zorgkwaliteit aan de cliënten. Je werkt nauw samen met de (eind)verantwoordelijke RVE Manager. 


Dit ben jij

 • Kennis van of affiniteit met wijkverpleging
 • Ondernemend, communicatief en sociaal vaardig
 • Coachende stijl van leidinggeven
 • Ontwikkelingsgericht en daadkrachtig
 • Leidinggevende ervaring
 • Projectmatig kunnen werken
 • Een bedrijfsmatige kijk op resultaten
 • Stressbestendig
 • In het bezit van een relevant HBO diploma (bij voorkeur zorginhoudelijk)
 • In het bezit van een rijbewijs en een auto


Zonnehuis Thuis
Onze 12 thuiszorgteams zijn actief in de regio’s Westerkwartier (Zuidhorn, Grootegast, Leek en Marum), Gemeente Eemsdelta (Delfzijl, Appingedam en Loppersum) en in de gemeente Midden-Groningen (Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer). We werken persoonsgericht en samen vanuit eigen kracht, waarbij we uitgaan van de eigen kracht van onze cliënten en medewerkers. Wij leggen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie en faciliteren onze medewerkers steeds meer vanuit eigen kracht te participeren. Deze manier van werken vraagt een hoge mate van flexibiliteit, (zelf)reflectie en eigenaarschap. Als teamleider krijg jij de ruimte om mee te denken over en actief bij te dragen aan de verdere professionalisering en (strategische) doorontwikkeling van Zonnehuis Thuis. 


Wat hebben wij jou te bieden?
We bieden je een baan met veel afwisseling en dynamiek. 

 • Een jaarcontract (met uitzicht op verlenging).
 • Wij denken aan een dienstverband van 28 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 55 (maximaal € 4.286,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

Wil je direct solliciteren?
Stuur je brief samen met je CV voor donderdag 2 september a.s., onder vermelding van vacaturenummer 21.097, naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl 

Heb je nog vragen? Bel dan met  Lindsey Salomé (Secretaresse) via telefoonnummer 06 – 112 380 53. 

Aan iedere nieuwe medewerker wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.