Adviseur Kwaliteit

Sta jij achter onze visie om de beste kwaliteit en veiligheid van zorg aan onze cliënten te bieden?
Ben jij gedreven om de kwaliteit van zorg voor onze cliënten continu te verbeteren en zorgmedewerkers hierbij te ondersteunen? Ben je een verbinder en kun je goed meedenken over zorginhoudelijk beleid en zorgprocessen? Treed jij graag op als projectleider of projectlid? Wie weet is deze baan dan iets voor jou! 


Dit ga je doen
Je bent verbonden aan een aantal locaties binnen Zonnehuisgroep Noord en neemt daar deel aan het kwaliteitsteam. Samen met de zorgmedewerkers en andere disciplines ben je continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg op de betreffende locatie of afdeling. Met je collega’s van de andere vakgebieden (facilitair, financieel en P&O) adviseer en ondersteun je de clustermanager van de locatie over diverse vraagstukken en ontwikkelingen op de korte en lange termijn. Ons streven is de locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van de best mogelijke zorg aan onze cliënten. Samen met je collega’s van kwaliteit toets je beleidstukken en processen aan wettelijke kaders en pas je deze aan waar nodig. Indien nodig neem je deel aan projecten als projectleider of projectlid. 


Dit ben jij

 • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HBO verpleegkunde of bedrijfskunde).
 • Kennis van en ervaring met adviseren, procesmatig werken, beleid en kwaliteitssystemen in de zorg.
 • Je hebt een drive om te (helpen) verbeteren.
 • Je werkt proactief, bent een toegankelijke persoonlijkheid en verbinder en voelt goed aan wat er nodig is om zaken in beweging te krijgen.
 • Je gaat voor (gezamenlijk) resultaat.

 

Jouw werkplek
Je maakt onderdeel uit van de afdeling kwaliteit en gaat nauw samenwerken met een team van vijf collega’s. Jouw thuisbasis is het centraal bureau in Zuidhorn en daarnaast ben je ook regelmatig op de locaties waar je aan verbonden bent. 


Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een klein team van energieke en betrokken collega’s. Bij ons krijg je ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Samen proberen we de doelen te behalen en nauwe samenwerking is vanzelfsprekend. 

 • De functie is voor in ieder geval de duur van een jaar, verlenging wordt niet uitgesloten.
 • Het aantal te werken uren stellen we in overleg met jou vast, wij denken aan een dienstverband van 24 uur tot 36 uur per week.
 • We bieden een salaris volgens de CAO VVT, passend bij de werkervaring FWG 55 (maximaal € 4.286,78 bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband).
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering.
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! 


Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anke Huitsing, telefoonnummer 06 52 79 78 19.

Wil je direct solliciteren?
Stuur je brief met CV vóór 5 december a.s. naar onder vermelding van vacaturenummer 21.148. Geven jouw brief en CV ons aanleiding om met je in gesprek te gaan, dan nodigen we je uit voor een gesprek donderdag 9 december a.s. in Zuidhorn of online. 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.