Wijkverpleegkundige | Thuiszorgteam Hoogezand

Wijkverpleegkundige

Wil jij samen met jouw collega's de beste zorg aan huis bieden? Kom dan werken bij ZINN!

De baan
Je bent als Wijkverpleegkundige het gezicht van de wijk. Je hebt een regisserende rol in de zorg voor cliënten en in de zorgverleningstaken die alle medewerkers van het team uitvoeren. Je werkt in een zelf organiserend team waarin jij degene bent die in gesprek gaat met nieuwe cliënten om in kaart te brengen welke zorg zij nodig hebben. Je verleent samen met je collega’s complexe zorg en bewaakt de kwaliteit. Verder ben je het aanspreekpunt voor huisartsen en andere maatschappelijke organisaties in jouw gebied. Kortom, je bent de spin in het web in de zorg voor cliënten en in het team van collega’s waarin je werkt. 

 En jij? 

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO-V (niveau 5); 
  • Je bent BIG geregistreerd; 
  • Je bent bevoegd en bekwaam tot het uitvoeren van voorbehouden verpleegtechnische handelingen; 
  • Jij bent sociaal, kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig; 
  • Je hebt ambitie om je kwaliteiten in te zetten voor de verdere ontwikkeling van je beroep en je team; 
  • Zowel startende als ervaren wijkverpleegkundigen worden van harte uitgenodigd te reageren. 

 Wie zijn wij? 

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

 Ons aanbod 

We bieden je een marktconform salaris (max FWG 50 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering. 

Meer weten en solliciteren? 
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Monique Kuiken, Teamcoach Thuiszorg, op telefoonnummer 06 20810598. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl. 


Reageren? Solliciteer hier vóór 29 augustus 2022 a.s..

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmorgen 12 september 2022. 

 
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.