Verpleegkundige - afdeling revalidatie

Verpleegkundige

Voor locaties De Burcht te Hoogezand, De Dilgt te Haren en de Brink te Groningen zoeken wij voor de afdelingen revalidatie meerdere gemotiveerde en flexibele collega’s voor het opzetten van een flexpool. 

De baan
Als verpleegkundige op de revalidatie afdelingen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg in het algemeen en lever je een bijdrage aan de integrale zorg. Je begeleidt daarbij de cliënt bij het revalidatieproces. Op de revalidatie afdelingen is een hoge turnover qua cliënten.

Taken van de verpleegkundige zijn onder andere:

  • Stellen van verpleegkundige diagnoses en plegen van interventies in het verloop van het verpleegkundig proces; voert verpleeg- en medisch-technische handelingen uit;
  • Je voert alle taken uit in het revalidatieproces: multidisciplinaire opname, opstellen revalidatieplan, revalidatieoverleg, revalidatieplanbespreking, ontslag;
  • Begeleiden van cliënten bij het verrichten van ADL+ HDL activiteiten en het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten;
  • Feedback geven aan collega’s en verstrekken van gerichte informatie in het kader van rapportage en het welzijn van de cliënten;
  • Je bent een verbinder en draagt daarmee een bijdrage aan het versterken van de verbinding tussen de verschillende revalidatie afdelingen;
  • Je draait continuïteitsdiensten op alle drie de locaties (BHV scholing is een pré of je bent bereid deze scholing te volgen binnen ZINN);
  • Je signaleert de processen die goed gaan en die mogelijk ook voor andere locaties goed toepasbaar zijn;
  • Je werkt in een multidisciplinair team.

En jij?
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 4 (MBO-V) of 5/6 (HBO-V). Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team. Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur op een revalidatieafdeling. Je bent bereid om alle diensten te werken. Je bent ondernemend, flexibel en creatief ingesteld en onderschrijft de visie van ZINN.

Locatie De Burcht
De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.
Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in de woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar.

Locatie De Dilgt
De Dilgt is een woonzorglocatie in Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Dilgt als een moderne en gemoedelijke locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Door het restaurant, het Grand Café en De Buurthuiskamers is er veel reuring. Daarnaast maakt de groene en landelijke omgeving De Dilgt tot een prachtige woonlocatie. Vanuit De Dilgt biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Locatie De Brink
De Brink is een woonzorglocatie in de wijk Helpman te Groningen. Ongeveer 200 bewoners  ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Brink als een ruime, lichte en gezellige locatie. Er is aandacht voor elkaar, het is gemoedelijk en levendig. Vanuit De Brink biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.  

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 45 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen.  Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. 

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Mariska Bouwsma leidinggevende zorg, op telefoonnummer 0598-353639 .Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier vóór 8 augustus a.s..

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.