Vacature Leidinggevende Servicedesk HR

Ben jij een verbinder, loop jij altijd een stap voor en kun je snel schakelen? Wil je leidinggeven aan een enthousiast en informeel team binnen een financieel gezonde en deskundige zorgorganisatie? Dan gaat jouw hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als Leidinggevende Servicedesk HR.

Gelukkig, je favoriete parkeerplekje bij De Dilgt in Haren is nog vrij. Hoe kan het ook anders; het is nog vroeg, want je hebt zin om vandaag flink door te pakken met de servicedesk. Als je voet op het terrein zet, zie je een van de bewoners al van het ochtendzonnetje genieten in de prachtige, groene tuin. Er verschijnt een glimlach op je gezicht. Heerlijk om zo je dag te beginnen.

Eenmaal gesetteld achter je bureau, open je je laptop om te checken of er urgente vragen zijn. Het lijkt een lekker drukke dag te worden. Je maakt nog even een tussenstop bij de koffieautomaat voordat je de weekopening met het team ingaat. Daarna ga je eerst verder met een belangrijke rapportage, zodat je overzichtelijk hebt welke stappen je wilt zetten met de servicedesk.

‘s Middags spreek je een collega die re-integreert. Ze geeft aan dat ze zich een stuk beter voelt en verwacht er binnenkort weer bij te zijn. Wat een goed nieuws! De dag wordt afgesloten met een bijeenkomst van de projectgroep AFAS. Op de terugweg naar de auto kom je dezelfde bewoner als vanochtend tegen. “Goede dag gehad?” vraagt hij. Je knikt trots. “Nog even van de laatste zonnestralen genieten,” lacht hij. Je geeft hem geen ongelijk en stapt tevreden de auto in. Je kijkt uit naar de rest van de week!

 Over de functie

 • Een van jouw belangrijkste taken is het verder ontwikkelen en optimaliseren van de servicedesk die begin dit jaar is opgezet. Hierbij weet je een goede balans te behouden tussen klantgerichtheid en het waarborgen van de effectiviteit en efficiëntie op de afdeling. Je stuurt op resultaat, altijd met de waarden en cultuur van ZINN in het achterhoofd;
 • Leidinggeven zit in jouw genen: je staat voor het team, hebt oog voor het individu en bent in staat een sterke verbinding te slaan tussen jouw team en de rest van de organisatie. Zelf ontvang je leiding van de manager HR;
 • Je kunt jouw uitgebreide kennis van personeelsinformatiesystemen goed toepassen, omdat er veel met AFAS wordt gewerkt;
 • Jouw analytisch vermogen komt goed van pas bij het analyseren, rapporteren en het geven van adviezen, onder andere aan het MT;
 • Organisatiesensitiviteit is jou niet onbekend en kun je goed inzetten bij het schakelen met andere afdelingen binnen de organisatie. Je hebt oog voor het verloop van zaken en ziet de behoeftes van de verschillende lagen binnen deze mooie zorgorganisatie.

Waar ga je werken?
Wie heb je voor je? ZINN, aangenaam. Wij zijn dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Deze energieke, eigenzinnige zorgorganisatie heeft een duidelijke visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden. Daar draait het om.

Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. Elke werkdag gaat gepaard met humor en spontaniteit.

Het team waarin je komt te werken, bestaat uit 10 medewerkers en is onderdeel van de brede HR-afdeling van ZINN. Het team kent een informele sfeer en een hands-on mentaliteit. Het is een team waarin iedereen met veel plezier samenwerkt voor hetzelfde resultaat. De HR-afdeling bestaat verder uit de teams Opleiding & Ontwikkeling, Flex & Roostering en HR-advies.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

ZINN biedt een breed palet aan diensten in Groningen, Haren en Hoogezand. Als je bij ons komt werken, kom je te werken in een organisatie waarin passie, warmte en gastvrijheid centraal staan. Alles vanuit het hart. Bij ZINN krijg jij alle ruimte voor vakmanschap. Medewerkers van ZINN vertellen dat alles goed geregeld is, er aandacht voor elkaar is en het werken in moderne gebouwen voor werkplezier zorgt.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een complexe organisatie;
 • Heb je een afgeronde relevante hbo-opleiding, kennis van administratieve HR-processen en ervaring met het werken met personeelsinformatiesystemen?
 • Ben je een daadkrachtige verbinder, een teamplayer die met zijn of haar uitstekende communicatieve vaardigheden kan bouwen aan een team?
 • Word jij enthousiast bij het zien van kansen en weet jij meteen hoe je hiernaar kunt handelen?
 • Heb jij een analytisch vermogen waar je u tegen zegt?
 • Ben je resultaatgericht, een procesmatige denker en heb je oog voor de ontwikkeling en talenten van je collega's en 32 uur per week beschikbaar? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een marktconform salaris tussen de €3025 en €4558 (salarisschaal FWG 55, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring en een eindejaarsuitkering;
 • Goede thuiswerkfaciliteiten, waaronder een thuiswerkvergoeding. Je werkt namelijk zowel vanuit ZINN locatie De Dilgt in Haren als vanuit jouw thuiswerkplek;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met leerprogramma’s en opleidingen. Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren;
 • Kom je met de fiets of met de auto? We hebben een overdekte fietsenstalling met de mogelijkheid om je elektrische fiets op te laden of parkeerruimte bij onze locatie;
 • Korting op je (ziektekosten)verzekeringen en een regeling voor extra reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om voordelig een fiets, tablet, computer, smartphone of sportabonnement aan te schaffen;
 • En last but not least: gratis soep en fruit bij de lunch.

Collega Marit vertelt

“Hoi, ik ben Marit. Werken bij ZINN geeft mij veel voldoening. De zorg draait om mensen en dat merk je heel erg bij ZINN, de warmte en het klaarstaan voor elkaar. Daarnaast vind ik het fijn dat je de ruimte krijgt om aan de slag te gaan met je eigen ideeën en zijn we binnen ZINN eigenlijk altijd in ontwikkeling, zowel persoonlijk als binnen ons vak. De korte lijntjes met je collega’s, de gezelligheid om even bij elkaar binnen te kunnen wandelen en het gevoel van ‘samen de schouders eronder’ maakt ZINN voor mij de ideale werkgever.”


Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Solliciteer dan direct hier en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Folly Schuurke, manager HR. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-523 977 44. Is ze niet bereikbaar? Spreek de voicemail even in, ze belt je graag terug!