Tandartsassistent

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE OUDERENZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Vacature: Tandartsassistent

· Contracturen 16-20 uur per week
· Met ingang van zo spoedig mogelijk, voor onbepaalde tijd

De baan
De (mobiele) mondzorgpraktijk is een zeer succesvol onderdeel van ZINN Gezondheidszorg. Het team van de mondzorg is werkzaam binnen en buiten de muren van ZINN en richt zich op de ouderen. Het doel is algemeen gericht op het behouden, eventueel verbeteren van de functies van de mond. Het tandheelkundig team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, een klinisch prothese technicus en assistenten. Het team werkt nauw samen met andere zorgverleners van ZINN Gezondheidszorg.

En jij?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tandartsassistent;
  • Je hebt brede ervaring in een algemene praktijk;
  • Je hebt affiniteit met de mondzorg voor ouderen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve – en contactuele vaardigheden;
  • Je bent pro-actief, flexibel en accuraat en stressbestendig.
  • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen het concern ZINN. Hier zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is een bedrijf volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (max FWG 35, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over deze baan? Bel dan Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, zij is t/m 30 juli bereikbaar op telefoonnummer 06-30627321. Vanaf 2 augustus kun je contact opnemen met Ghita Timmer-Jansen, leidinggevende ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-12538770. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Mail vóór 5 augustus a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 21-122 in de onderwerpregel.

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.