Specialist Ouderengeneeskunde of Basisarts

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Wegens groei zoekt ZINN Gezondheidszorg een enthousiaste collega voor de functie van:

Specialist Ouderengeneeskunde of Basisarts
Min. 24 uur tot max. 32 uur per week

Met ingang van zo spoedig mogelijk

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen stichting ZINN. Daardoor kan op een ondernemende manier vorm gegeven worden aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Er werken in totaal zo’n 70 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 480 intramurale cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg.
Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier.

De baan

Als arts behoor je bij de medische vakgroep en werk je nauw samen met andere basisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, en verpleegkundig specialisten. Tevens ben je onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel, en draagt bij, aan MDO’s en ZLB’s. Tevens ben je het aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers.

 • Je biedt medische zorg aan cliënten op de afdelingen revalidatie, somatiek en PG. 
 • Je bent samen met de andere leden van het multidisciplinaire team verantwoordelijk voor de geleverde behandeling;
 • Je hebt een coachende rol voor medewerkers in de zorg / rol als procesbegeleider; 
 • Je participeert in het rooster voor ANW diensten voor de eigen organisatie;
 • [SO] Je vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van de eerstelijns activiteiten. Acquireert en onderhoudt contacten met huisartsen;
 • [SO] Vanuit je rol en deskundigheid neem je actief deel aan project- en/of werkgroepen gericht op kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

En jij?

Je beschikt over:

 • Een voltooide opleiding tot specialist ouderengeneeskunde of arts en BIG registratie;
 • Een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg. Ervaring in de geriatrie is een pré;
 • Een ondernemende persoonlijkheid gericht op ontwikkeling en resultaatgericht;
 • Een inspirerend en energiek karakter en gaat graag een uitdaging aan;
 • Een klantgerichte en flexibele instelling;
 • Een rol in het verder uitbouwen van de medische vakgroep en ZINN Gezondheidszorg;
 • Een rijbewijs en beschikt over een auto i.v.m. bereikbaarheidsdiensten.

Ons aanbod

Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/ laptop regeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06 30627321. Voor meer informatie over ZINN verwijzen wij je naar onze website www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 14 oktober a.s. je motivatie en CV naar onder vermelding van vacaturenummer 7200 19-100 in de onderwerpregel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.