Roosterplanner

GOED ROOSTEREN VOOR VITALE EN TEVREDEN MEDEWERKERS
HOE PAK JIJ DIT AAN? 

VACATURE: ROOSTERPLANNER 

 •  De Dilgt – min 24 en max 32 uur
 •  De Brink – min 24 en max 32 uur

Voor ons team Flex en Roostering (F&R) zijn we op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie van roosterplanner.

De baan
Als roosterplanner maak je deel uit van het team F&R. Het team bestaat uit 15 collega’s en is onderdeel van de afdeling HR. Roosterplanners werken binnen het team nauw samen met de consulenten flexbureau en roosterbeheerders. Het team kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit. Als roosterplanner rooster je voor meerdere afdelingen van één locatie en je werkt daarbij nauw samen met de betreffende leidinggevenden zorg. Je werkzaamheden ontwikkelen zich steeds meer richting capaciteitsplanning op de lange termijn. Je werkt zowel vanuit de locatie als vanuit je thuiswerkplek. Je legt verantwoording af aan de leidinggevende F&R.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Uitvoeren van alle voorkomende rooster- en planningstaken binnen een zorgafdeling;
 • Inventariseren en verwerken van aanvragen en mutaties;
 • Matchen van diensten aan de juiste medewerkers in nauwe samenwerking met de zorgafdeling en het flexbureau;
 • Signaleren en adviseren over uren-saldi en gezond roosteren van medewerkers;
 • Bewaken van de planning rondom het rooster en tijdig inschatten van de consequenties hiervan voor korte en lange termijn.

En jij?

 • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op MBO+ - niveau;
 • Je hebt enige ervaring met administratieve en/of planningswerkzaamheden en affiniteit met de zorg;
 • Je hebt een proactieve, klantgerichte en daadkrachtige werkhouding;
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, humor en flexibiliteit;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je werkt planmatig, gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je bent stressbestendig.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (inschaling FWG 35-40, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een nieuwe functie binnen ZINN die in ontwikkeling is en op termijn definitief wordt beschreven en gewogen.

ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Liesbeth Ridder, leidinggevende Flex & Roostering. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-13341767. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 30 juni a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 9300 21-104  in de onderwerpregel.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 5 juli a.s. De tweede ronde gesprekken zal kort daarna worden gepland. We streven ernaar de procedure voor 1 augustus a.s. af te ronden. Wil je in je motivatie aangeven of en wanneer je vakantieplannen hebt?

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.