Regisserend wijkverpleegkundige

HET REGISSEREN VAN ZORG EN ZORGTAKEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Wij zoeken een enthousiaste collega voor ZINN Thuiszorg, team Groningen, voor de functie van

Regisserend Wijkverpleegkundige
minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week

• Met ingang van zo spoedig mogelijk;
• Voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Tweeduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en gekkigheid.

De baan
Je bent als Wijkverpleegkundige het gezicht van de wijk. Je hebt een regisserende rol in de zorg voor cliënten en in de zorgverleningstaken die alle medewerkers van het team uitvoeren. Je werkt in een zelf organiserend team waarin jij degene bent die in gesprek gaat met nieuwe cliënten om in kaart te brengen welke zorg zij nodig hebben. Je verleent samen met je collega’s complexe zorg en bewaakt de kwaliteit. Verder coach je je collega’s en ben je het aanspreekpunt voor huisartsen en andere maatschappelijke organisaties in jouw gebied.
Kortom, je bent de spin in het web in de zorg voor cliënten en in het team van collega’s waarin je werkt.

En jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO-V (niveau 5);
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bevoegd en bekwaam tot het uitvoeren van voorbehouden verpleegtechnische handelingen;
  • Jij bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je bent een coach en inspirator voor je collega's, een goede samenwerker en hebt affiniteit met de bijkomende administratieve taken;
  • Je hebt ambitie om je kwaliteiten in te zetten voor de verdere ontwikkeling van je beroep en je team.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 50 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Ingrid Venema Teamcoach Thuiszorg op 06- 121 13 108. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 23 december je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 5100 19-189 in de onderwerpregel.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.