Psychodiagnostisch Werker

JE TALENTEN INZETTEN VOOR OUDEREN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

ZINN Gezondheidszorg zoekt wegens uitbreiding van de vakgroep een:

Psychodiagnostisch Werker

• Contract voor onbepaalde tijd;
• 8 – 16 uur per week, verdeeld over één of twee dagen per week;
• Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan
Binnen een gevarieerde werkomgeving werk je met verschillende doelgroepen, o.a. cliënten kortdurende revalidatie, psychogeriatrie en/of cliënten met somatische aandoeningen. De zorg en behandeling bieden wij vanuit verschillende settingen: kort/ langdurig verblijf, individueel- en groepswonen, dagbehandeling, en in de toekomst eerstelijnszorg. Je krijgt een gevarieerd takenpakket in een team met enthousiaste collega’s.

  • Als psychodiagnostisch medewerker voer je psychodiagnostische werkzaamheden uit voor alle locaties van ZINN;
  • Je doet psychodiagnostisch onderzoek conform de gemaakte afspraken met de psycholoog;
  • Je observeert gedrag van de patiënt en verwerkt onderzoeksresultaten;
  • Je rapporteert de resultaten van het onderzoek en/of observatie aan de psycholoog;
  • Je draagt zorg voor dossiervorming en verdere administratieve ondersteuning en beheert diagnostisch materiaal.

En jij?
Jij wilt een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor ontwikkeling en ideeën. Je hebt een afgeronde HBO opleiding met afstudeerrichting psychodiagnostisch medewerker of een LOI opleiding PPA- 2. Daarnaast heb je ervaring of affiniteit met het werken in de ouderen- of verpleeghuiszorg. Je mondelinge- en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend, net als je luistervaardigheid. Daarnaast ben je geduldig, nauwkeurig en ben je in staat om cliënten te motiveren.

Het team
Je werkt samen met zestien collega’s, waaronder zes basispsychologen, acht GZ-Psychologen, een Klinisch Neuropsycholoog en een Psychodiagnostisch Werker, en bent een onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. Als team hechten wij aan laagdrempelig contact, toegankelijkheid en ruimte voor humor en relativering.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Zij zijn werkzaam binnen alle facetten van de ouderenzorg en bieden behandeling aan intra- en extramurale cliënten. Er wordt intensief samengewerkt met andere woonzorgcentra en ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie.

Wij bieden

  • Een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor ontwikkeling en ideeën;
  • Mogelijkheden voor nascholing en cursussen;
  • Een gevarieerd takenpakket en werkomgeving (intra- en extramuraal);
  • Een organisatie met aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45. Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals Fiscfree, tablet/ laptop regeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Jeroen Kok, Klinisch Neuropsycholoog, op telefoonnummer 06-2001 2423 of Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-3062 7321.
Voor meer informatie over ZINN en de psychologen verwijzen wij je naar onze website www.zinnzorg.nl en www.zinnzorg.nl/psychologen.

Reageren? Mail vóór 24 maart a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 21-30 in de onderwerpregel.

De gesprekken vinden plaats op 31 maart a.s.

Sollicitatiegesprek vanuit huis
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN tijdelijk uitsluitend videogesprekken in via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.