Medewerker Werving en Selectie

JOUW TALENT INZETTEN OM DE JUISTE VACATUREMATCH TE MAKEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?  

Vacature: Medewerker Werving en Selectie
20-24 uur per week

De baan
Je maakt onderdeel uit van de afdeling HRM en werkt in het subteam werving en selectie.  Dit team bestaat uit een medewerker werving en selectie, een administratief medewerker en een adviseur. Het team wordt aangestuurd door de manager HRM. De krappe arbeidsmarkt is een grote uitdaging voor onze organisatie. Als medewerker werving en selectie bouw je met veel enthousiasme mee aan het werving- en selectieproces binnen ZINN. Je bent in de eerste instantie verantwoordelijk voor de werving en selectie van medewerkers in de huishoudelijke verzorging maar draagt voor andere vacatures en projecten ook je steentje bij. Je voert veel sollicitatiegesprekken en weet de juiste talenten te matchen aan openstaande vacatures. Je maakt graag gebruik van social media én je schudt zo een wervende vacaturetekst uit je mouw.

En jij?

  • Hebt een afgeronde MBO+/HBO-opleiding, richting HRM of Communicatie;
  • Hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorg- of dienstverlenende sector;
  • Hebt ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken en het stellen van de juiste vragen;
  • Hebt een nauwkeurige en ‘vlotte’ pen;
  • Hebt affiniteit met het inzetten van social media t.b.v. recruitment;
  • Bent energiek, bevlogen en hebt een flinke dosis overtuigingskracht;
  • Denkt in mogelijkheden en kansen;
  • Schakelt makkelijk, bent representatief, ondernemend, creatief, gastvrij en flexibel;
  • Bent stressbestendig en kunt je werk goed organiseren;
  • Hebt humor en relativeringsvermogen.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het gaat om een nieuwe functie binnen de organisatie, deze is in ontwikkeling en wordt na een jaar geëvalueerd. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Floor Nakken, Adviseur werving en selectie. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-82512920 op dinsdag 15 juni, donderdag 17 juni of dinsdag 22 juni tussen 12:00 en 13:00 uur. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór woensdag 23 juni a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 9300 21-103 in de onderwerpregel.

De gesprekken met de selectiecommissie vinden op vrijdagochtend 25 juni plaats.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.

Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.