Medewerker WelZINN

Medewerker WelZINN

Elke unieke bewoner een fijne dag bezorgen? Kom werken bij ZINN! 

 • 24 uur per week 

De baan
Geniet je ervan als een bewoner interessante en actieve dag heeft? ZINN wil de fijnste woonplek zijn voor ouderen. Ons uitgebreide en gevarieerde programma is volledig gericht op het dagelijks welzijn van ouderen. Met creativiteit en daadkracht maak je van een simpel idee een succesvolle activiteit of evenement. Naast het reeds bestaande aanbod ontwikkel je vernieuwende events die passen bij de doelgroep. Daarbij heb je aandacht voor kunst, muziek, bewegen, natuur en cultuur. Om dit goed te kunnen doen sta je continue in verbinding met mensen binnen en buiten ZINN, Je weet wat er in de omgeving speelt en bent in staat de samenwerking te zoeken met de juiste in- en externe personen/organisaties. Doordat je de bewoners kent weet je de verschillende behoeftes en interesses van de doelgroep. Je verbindt bewoners met dezelfde interesses en hobby's met elkaar. Je instrueert, begeleidt en enthousiasmeert de vrijwilligers die samen met jou invulling geven aan de diversiteit aan activiteiten. Je verdeelt jouw uren over de gehele week, inclusief weekenden en avonden. Ook werk je samen met de collega’s van de verschillende afdelingen op het gebied van activiteiten. Samen dragen jullie zorg voor een stimulerende, fijne en veilige sfeer.

En jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op MBO-niveau 4;
 • Je bent zelfstandig en werkt gestructureerd.
 • Je beschikt over een goed organisatievermogen;
 • Je bent proactief, toont lef en durft out-of-the box te denken;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding;
 • Je kan goed samenwerken;
 • Je bent omgevingssensitief en communiceert open en makkelijk;
 • Je hebt affiniteit met ouderen en ervaring met psychogeriatrische bewoners;
 • Je bent flexibel inzetbaar, indien nodig ook in de weekenden en avonden.

Wie zijn wij? 
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Drieduizend medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. 

Ons aanbod
We bieden je een leuke baan in een mooie omgeving. We bieden je een marktconform salaris (FWG 40 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om dit, bij gebleken geschiktheid, om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. We bieden goede thuiswerkfaciliteiten en kennen een thuiswerkvergoeding. Ook ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

ZINN is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we een overdekte fietsenstalling, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we parkeerruimte bij onze locatie.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Christl Wind, Leidinggevende WelZINN. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-30504393. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier voor 31 januari a.s..

De gesprekken met de selectiecommissie vinden op donderdag 9 februari a.s. plaats op locatie De Dilgt in Haren.
De tweede ronde is gepland op dinsdag 14 februari a.s. op locatie De Dilgt in Haren.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt zowel in- als extern gemeld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.