Medewerker techniek

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR HET COMFORT VAN ONZE BEWONERS
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: MEDEWERKER TECHNIEK
36 uur

• Met ingang van 1 september a.s.;
• Betreft een contract voor onbepaalde tijd.

De baan
Voor de functie medewerker techniek zoeken we een klantgerichte, praktische man of vrouw. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de hand van opdrachtbonnen en planmatige onderhoudsprogramma’s;
  • Tijdig rapporteren van gesignaleerde defecten en afwijkingen;
  • Bij storingsmeldingen, het probleem zo snel mogelijk analyseren en verhelpen, eventueel met behulp van collega’s of door inschakeling van derden;
  • Informeren van de opdrachtgever.


En jij?

  • Je hebt een technische opleiding op MBO niveau;
  • Je bent praktisch ingesteld, hebt aantoonbare werkervaring opgedaan binnen je vakgebied en hebt kennis van gebouwgebonden installaties;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en weet prioriteiten te stellen in je werkzaamheden;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je werkt netjes en ordelijk, bent flexibel inzetbaar op meerdere locaties en bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je bent bereid om mee te draaien in de poule van medewerkers die de 24/7 storingsdienst draaien.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (CAO VVT, FWG 35), waarbij inschaling afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Naast een marktconforme beloning volgens de CAO kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, 13e maand en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Heleen Saris, Leidinggevende facilitaire zaken, op telefoonnummer 06-83288094.
Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 20 juli a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 2310 20-57 in de onderwerpregel.

Sollicitatiegesprek vanuit huis
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN uitsluitend videogesprekken in. De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 27 juli a.s.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.