Medewerker servicedesk ICT

JE VAKMANSCHAP INZETTEN OP ONZE SERVICEDESK ICT
HOE PAK JIJ DAT AAN?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat voor de functie van

Medewerker Servicedesk ICT
36 uur per week

De baan
Als medewerker Servicedesk ICT behandel je zo adequaat en optimaal mogelijk de ICT-gerelateerde verstoringen en vragen. Je werkt op de Servicedesk en handelt aanvragen af en ziet toe op oplossen van verstoringen.

Je werkt in een Servicedeskteam van vijf medewerkers. Het team kenmerkt zich door professionaliteit, een no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit. Daarnaast kent de afdeling ICT applicatiebeheer. Op weg naar een excellente organisatie is verdere ontwikkeling en professionalisering van ICT-dienstverlening essentieel. Je werkt ZINNbreed, waarbij je standplaats locatie De Dilgt in Haren is. Je legt verantwoording af aan de manager Financiën & ICT.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het eerste aanspreekpunt zijn voor alle vragen op het gebied van ICT voor zowel collega's als bewoners.
 • Afhandelen van ICT-gerelateerde verstoringen, draagt oplossingen aan, maakt duidelijke en realistische afspraken m.b.t. de oplossingstermijn, schaalt pro-actief en zelfstandig complexe verstoringen op.
 • Informeren over gebruik van computers, tablets en smartphones; gebruikers leren van computervaardigheden en geven van informatie over toepassingsmogelijkheden.
 • Verrichten van bereikbaarheidsdiensten volgens rooster.

En jij?

 • Je bent klantvriendelijk, dienstverlenend en gastvrij;
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, humor en flexibiliteit, bevlogenheid;
 • Je bent representatief en betrokken;
 • Je hebt een actieve interesse in nieuwe media en technologieën;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden die zich vertalen in het feit dat je in staat bent om klantgericht en pro-actief te werken;
 • Je hebt een open, lerende, onderzoekende houding;
 • Je werkt zorgvuldig, nauwkeurig en bent collegiaal;
 • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met ICT (en onze doelgroep (zorg) is een pré);
 • Je hebt kennis van MS-office, Office365 en TOPdesk.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring (FWG 30-35). ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Daarnaast kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuze systeem aan arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Joke Rietel, Coördinator Servicedesk ICT. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-22379111. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór vrijdag 16 april a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 9150 21-39 in de onderwerpregel.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 21 april a.s. We streven ernaar de procedure voor eind april a.s. af te ronden.

Sollicitatiegesprek vanuit huis
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN uitsluitend videogesprekken in via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.