Maatschappelijk werker

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR DE BEGELEIDING VAN ONZE CLIENTEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: MAATSCHAPPELIJK WERKER
28-32 uur per week

• Contract voor onbepaalde tijd;
• Met ingang van 1 januari 2022.

De baan
Waar de cliënten van ZINN wonen, wil jij werken! Als maatschappelijk werker ben je ambassadeur van ZINN en onderdeel van ZINN Gezondheidszorg, dat zich kenmerkt door een no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit. Je vormt samen met twee collega’s het team maatschappelijk werk en bent werkzaam op verschillende locaties.

Je biedt cliënten/bewoners en hun naasten begeleiding/behandeling, ondersteuning en advies bij psychosociale problemen die verband houden met gezondheid gerelateerde problematiek, dan wel het verblijf binnen ZINN en alle daaruit voortvloeiende veranderingen in het leven:

 • Je levert vanuit je eigen vakgebied een bijdrage aan de revalidatie- en zorgleefplannen en draagt zorg voor rapportage, signalering en belangenbehartiging;
 • Je biedt begeleiding bij het omgaan met ziekte, beperking, rouw en verlies;
 • Je biedt ondersteuning bij het aanvragen van bewindvoering/mentorschap en verstrekt informatie over wet- en regelgeving;
 • Je onderhoudt contacten met relevante in- en externe samenwerkingspartijen;
 • Je draagt zorg voor de bewustwording van het belang van mantelzorg middels bijeenkomsten, scholing en voorlichting.

En jij?
Je beschikt over:

 • Een afgeronde HBO-opleiding maatschappelijk werk;
 • Ruim 5 jaar relevante werkervaring in de ouderenzorg;
 • Kennis van de sociale kaart en de relevante wet- en regelgeving;
 • Een goed oog voor de problematiek van de cliënten/bewoners en hun naasten waarbij je op een respectvolle en duidelijke manier communiceert;
 • De vaardigheid om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
 • Het vermogen om mee te denken over de ontwikkeling van het teambeleid en je neemt desgevraagd deel aan werkgroepen/projecten;
 • Een gezonde dosis energie, relativeringsvermogen, humor en flexibiliteit;
 • Een ondernemende en gastvrije persoonlijkheid;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Daadkracht en bent slagvaardig in het nemen van besluiten. Je weet de juiste mensen met elkaar te verbinden;
 • De vaardigheid om de werksituatie, informatie en werkprocessen snel eigen te maken.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen het concern ZINN. Hier zijn, naast de maatschappelijk werkers, verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten, logopedie, diëtisten en geestelijke verzorging. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is een bedrijf volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 50 cao VVT), inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten en kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Ghita Timmer-Jansen, Leidinggevende ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-12538770. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website. 

Reageren? Mail vóór 18 oktober a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 21-165 in de onderwerpregel.

De gesprekken vinden plaats op maandag 25 oktober in locatie De Dilgt in Haren.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.