Logopedist (waarnemend)

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR DE BEGELEIDING VAN ONZE CLIENTEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: LOGOPEDIST (WAARNEMEND)
22 uur per week

 • Waarneming in verband met zwangerschapsverlof tot 1 juni 2023
 • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan
De afdeling logopedie bestaat uit 3 logopedisten en vormt samen met 3 diëtisten een vakgroep binnen ZINN Gezondheidszorg. Als vakgroep zijn we nauw betrokken bij de voeding van onze bewoners en het algehele voedingsbeleid van ZINN. Daarnaast werken we veel samen met andere disciplines, externe instanties en leveranciers.

Als logopedist behandel je bij ons cliënten op één van onze locaties of in hun vertrouwde eigen thuissituatie. Binnen de intramurale verpleeghuiszorg ben je betrokken bij verschillende doelgroepen, waaronder kortdurende revalidatie, psychogeriatrie en langdurige somatische zorg. Je onderzoekt en behandelt ouderen met problematiek op gebied van slikken, stem, spraak, taal, gehoor en communicatie. Het accent van de huidige functie ligt op werkzaamheden binnen de eerstelijn en de uitbreiding van die eerstelijn in Hoogezand. Onderdeel hiervan is het voeren van kennismakingsgesprekken en het verzorgen van kennisoverdracht op intern en extern niveau.

In de afgelopen periode bestonden de verwijzingen voornamelijk uit mensen met slikproblemen, stemklachten, afasie en dysarthrie. Het betreft een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor ontwikkeling en ideeën.

 En jij?

 • Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding logopedie;
 • Bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • Hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring als logopedist;
 • Hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Beschikt over een proactieve, flexibele en initiërende werkhouding;
 • Bent enthousiasmerend en op samenwerking gericht – een netwerker;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Werkt gestructureerd en kan goed organiseren;
 • Beschikt over een kritische blik;
 • Beschikt over een auto.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en geestelijke verzorgers. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 50 cao VVT), inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast is er een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Marian Boekholt, logopediste, op telefoonnummer 06-83978199. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Solliciteer hier vóór 1 juli a.s..

De gesprekken vinden plaats op dinsdagmorgen 5 juli op locatie De Dilgt in Haren.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.