Leidinggevende Zorg locaties De Pelster en Zuiderflat

Vacature Leidinggevende Zorg

Ben jij een verbinder, kom je altijd met goede ideeën op de proppen en houd je van afwisseling? Wil je leidinggeven aan een enthousiast en professioneel team binnen een financieel gezonde en deskundige zorgorganisatie? Dan gaat jouw hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als Leidinggevende Zorg bij ZINN. 

Dinsdagochtend. Glimlachend loop je de Zuiderflat binnen, klaar voor weer een dag vol afwisseling! De dag begint met een clusteroverleg. Altijd leuk om met de clustermanager te sparren en van je collega-leidinggevenden te horen hoe zij de zaken op andere ZINN-locaties aanpakken.

Al snel daarna is het tijd voor een kort overleg met de roosteraar. Die heeft goed nieuws: “De nieuwe medewerker die je hebt aangenomen, kunnen we optimaal in het rooster inzetten,” laat ze weten. Fijn dat deze nieuwe medewerker komt! En ook een opluchting; je had enkele gaten in het rooster voor volgende maand opgemerkt. Dit wordt met haar komst grotendeels opgelost!

Na het overleg beantwoord je een paar belangrijke mails, maar al gauw komen er collega’s naar je toe met een paar vragen. Een nieuwe cliënt vraagt veel aandacht van het verzorgende personeel. Je maakt natuurlijk graag even tijd vrij om hierin mee te denken.

Dat is ook een van de redenen dat je uitkijkt naar de bijeenkomst met de projectgroep zorginnovatie, die in de middag gepland staat. Je kunt er enorm van genieten om samen de mogelijkheden te verkennen. Soms is het een uitdaging om iedereen mee te krijgen, maar dat is precies waar jij in uitblinkt!

Over de functie

 • Als Leidinggevende Zorg ga je aan de slag op twee verschillende locaties in Groningen en krijg je te maken met verschillende afdelingen. Dit maakt het werk leuk en afwisselend.
 • Je bent er verantwoordelijk voor dat de zorg binnen je team professioneel wordt uitgevoerd. Daarmee houd je ook het welzijn en de ontwikkeling van je collega’s in de gaten. Met jouw hart voor de zorg ga je altijd voor het beste resultaat.
 • Jij weet jouw kennis van (de ontwikkelingen in) de ouderenzorg, samen met je team, te vertalen naar acties.
 • Je overlegt regelmatig met je collega’s, maar bent ook regelmatig en graag op de werkvloer te vinden. Hierdoor weet je wat er speelt bij je collega’s en de bewoners van De Pelster en De Zuiderflat.
 • Om dit te bereiken weet jij wanneer je knopen moet doorhakken en weet je de juiste mensen met elkaar te verbinden.

Waar ga je werken?

Wie heb je voor je? ZINN, aangenaam. Wij zijn dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Deze energieke, eigenzinnige zorgorganisatie heeft een duidelijke visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden. Daar draait het om.

De Zuiderflat is een seniorenflat in de groene wijk de Wijert-zuid te Groningen met in totaal 110 appartementen, waarvan ZINN op twee etages zorg en verpleging biedt aan 34 bewoners. De Zuiderflat is een kleinschalige locatie waar saamhorigheid centraal staat. Bovendien is de Zuiderflat een leerafdeling, we leren samen met onze stagiaires en studenten dagelijks van elkaar en zijn volop in ontwikkeling. De bewoners ervaren de Zuiderflat momenteel als een fijne, rustige locatie en delen de flat met huurders van de andere verdiepingen. Dit heeft als voordeel dat een echtpaar, waarvan één langdurige zorg nodig heeft, toch samen kan wonen onder één dak.

De Pelster is een kleinschalige, unieke woonzorglocatie in hartje Groningen. Het telt 40 appartementen, voor bewoners met een zorgindicatie of gewoon huurappartementen. Zodra het nodig is, ontvangen ze de benodigde (thuis)zorg. De bewoners ervaren De Pelster als een veilige en betrouwbare locatie in de bruisende binnenstad. Er is aandacht voor elkaar, het is gemoedelijk en levendig. De Pelster werkt graag samen met studenten. Samen organiseren zij regelmatig activiteiten in het restaurant.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

ZINN biedt een breed palet aan diensten in Groningen, Haren en Hoogezand. Als je bij ons komt werken, kom je te werken in een organisatie waarin passie, warmte en gastvrijheid centraal staan. Alles vanuit het hart. Bij ZINN krijg jij alle ruimte voor vakmanschap. Medewerkers van ZINN vertellen dat alles goed geregeld is, er aandacht voor elkaar is en het werken in moderne gebouwen voor werkplezier zorgt.

Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. Elke werkdag gaat gepaard met humor en spontaniteit.

Bij De Pelster kom je terecht in een team van ongeveer 40 collega’s. In de Zuiderflat is het team iets groter, daar krijg je te maken met zo’n 55-60 collega's. In beide teams heerst een informele sfeer en is er veel ruimte voor ontwikkeling. Je rapporteert aan de clustermanager.

Wat vragen we van jou?

 • Heb je ruim 3 jaar ervaring als leidinggevende en affiniteit met de ouderenzorg?
 • Ben jij niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe ideeën aan te dragen?
 • Heb jij een duidelijke visie, kun je mensen meenemen in verandering en weet jij hen te motiveren?

Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een leuke, uitdagende en afwisselende functie voor 32-36 uur per week.
 • Een marktconform salaris (conform CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met leerprogramma’s en opleidingen.
 • Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren.
 • Korting op je (ziektekosten)verzekeringen en een regeling voor extra reiskostenvergoeding.
 • Leuke uitjes en activiteiten om aan deel te nemen.
 • En last but not least: de mogelijkheid om voordelig een fiets, tablet, computer, smartphone of sportabonnement aan te schaffen.

Collega Amber vertelt

"Hoi, ik ben Amber en werk sinds 2018 met veel plezier voor ZINN. Dit jaar kreeg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als leidinggevende zorg, op afdeling Individueel Wonen van locatie de Burcht. Het is een dynamische functie waarin je voortdurend wordt uitgedaagd op verschillende fronten. Dit zijn onder andere het ondersteunen van je medewerkers, het coördineren van effectieve teamprocessen en het optimaliseren van de zorg aan de steeds veranderende behoeften van onze bewoners. Ik krijg veel energie van de samenwerking met mijn collega's om een goede woonomgeving te creëren voor onze bewoners en daarnaast een fijne werkplek voor de medewerkers te scheppen."

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Solliciteer hier voor 13 december.  De gesprekken vinden plaats op woensdag 20 december.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Jan Smit, clustermanager, bereikbaar onder telefoonnummer 06-51887121.