Leidinggevende Eten en Drinken ZINN Service

EEN GLIMLACH TOVEREN OP HET GEZICHT VAN ONZE GASTEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: Leidinggevende Eten en Drinken ZINN Service
(32-36 uur)
Voor onze locatie De Brink te Groningen

 De baan
Gasten een mooi moment bezorgen. Ze een thuisgevoel geven. Een extra glans op de dag. Dát is wat wij doen bij ZINN Service. Wij luisteren naar onze gasten en hebben allemaal de ambitie om wensen in vervulling te brengen. 
Lees jij dit met een glimlach op je gezicht, dan zijn we op zoek naar jou. Jij wordt er blij van om mensen een mooi moment te bezorgen. Het sleutelwoord is aandacht: persoonlijke aandacht naar onze gasten én naar elkaar als collega’s. In deze baan ben jij de aanjager van een team bestaande uit ongeveer 23 keuken- restaurant- en receptiemedewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat onze gasten dagelijks van een gevarieerd aanbod aan eten en drinken gebruik kunnen maken en dat bezoek gastvrij wordt ontvangen. Jij bent in staat het team zodanig te faciliteren en enthousiasmeren dat zij de gast weten te verblijden en verrassen.

En jij?

  • Hebt een passende opleiding op HBO niveau, of MBO niveau 4 met enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie;
  • Hebt leidinggevende ervaring;
  • Hebt enkele jaren ervaring in de horeca, wij hoeven jou niet uit te leggen hoe het werkt;
  • Hebt een voorbeeldfunctie op het gebied van gastvrijheid en straalt dit uit naar je team;
  • Bent in staat om te verbinden en te bouwen aan een team, één team waarin een ieder samenwerkt voor hetzelfde resultaat. Jouw stijl van leidinggeven is hierin coachend en begeleidend;
  • Legt gemakkelijk contact met andere disciplines in de organisatie en bent daarin proactief;
  • Bent flexibel in je inzet: dat wil zeggen dat je, indien nodig, ook in de avonden en weekenden inzetbaar bent;
  • Communiceert duidelijk, eerlijk en open. Je zegt waar het op staat, je zegt wat je doet én je doet wat je zegt. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan door je positieve kijk op dingen en je drive om altijd te kijken waar het beter kan;
  • Beschikt over veel ideeën en vooral energie en passie waarmee je op de beste manier vorm weet te geven aan dit profiel met daarbij een gepaste dosis lef: om het gewoon te doen. Je wordt blij van die glimlach op het gezicht van anderen, daar draait het jou om!

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit. ZINN Service richt zich primair op de maaltijdverzorging aan bewoners en bezoekers van ZINN en op het ontvangen en wegwijs maken van zowel de binnenkomende als verblijvende gast. Je zou ZINN Service de gastheer/gastvrouw van ZINN kunnen noemen.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (Horeca cao VIII, max € 3199,-), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN Service heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao en een eindejaarsuitkering, kent ZINN Service een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN Service een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Audrey Hindriks, Manager ZINN Service op 06 83 69 56 94. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 21 januari je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 9460 21-01 in de onderwerpregel.

De eerste sollicitatieronde is gepland op dinsdagmiddag 26 januari. De tweede ronde wordt georganiseerd op donderdagmiddag 28 januari.

Solliciteren vanaf de bank
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN uitsluitend videogesprekken in via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.