Kwaliteitsverpleegkundige

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Voor ZINN locatie De Burcht, afdeling PG Laagbouw, in Hoogezand zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van

Kwaliteitsverpleegkundige
28-32 uur per week

De baan
Als kwaliteitsverpleegkundige in de Burcht op de afdeling PG Laagbouw word je uitgedaagd mee te denken in de zorgprocessen. De afdeling heeft ca. 45 bewoners en telt ca. 75 medewerkers. Je biedt kwaliteit van zorg, in de breedste zin van het woord. Je bent graag bezig met het uitoefenen van je vak en goed op de hoogte van de gang van zaken op de afdeling(en). Oog hebben voor bewoners en mantelzorgers die te maken hebben met verlies en achteruitgang staat altijd centraal.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je stelt verpleegkundige diagnoses;
 • Je ondersteunt de EVV-ers bij het opstellen van de zorgplannen en –dossiers;
 • Je voert medisch-technisch handelingen uit;
 • Cliënten begeleid je zo nodig bij het verrichten van ADL-activiteiten;
 • Je ondersteunt en/of verleent complexe, curatieve en palliatieve zorg;
 • Je begeleidt het integrale, multidisciplinaire zorgproces;
 • Bij jou komt alle informatie samen, die informatie maak je begrijpelijk en inzichtelijk voor de zorgmedewerker, cliënt en familie in rapportages;
 • Je bent leermeester en coach voor het team van zorgmedewerkers.

Locatie De Burcht
De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in de woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar.

En jij?
Jij staat voor kwaliteit. Om (afdeling)doelen te bereiken, kun jij collega’s motiveren werkwijzen te veranderen om processen te verbeteren. Zowel voor het team als de bewoners ben je een toegankelijk aanspreekpunt met een proactieve, ondernemende en open manier van werken.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 5 (HBO-V).
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team en hebt daarbij van nature een gezonde portie senioriteit.
 • Je hebt een duidelijke visie op (belevingsgerichte) zorg en weet dit samen met je leidinggevende vorm te geven.
 • Je bent ondernemend en creatief ingesteld.
 • Je bent flexibel qua inzet en locatie.

Naast de diversiteit aan zorgtaken ben je gefocust op het verder ontwikkelen van je vak. Je bent de spil van de afdeling en vindt het leuk om je team te motiveren. Je werkt voor een deel mee in de directe zorg, en je implementeert en bewaakt de kwaliteitsrichtlijnen en procedures. Door je drive om dienstverlening te verbeteren neem je graag een coachende, adviserende rol aan richting het team.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 50 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Sylvia Tiersma, leidinggevende zorg locatie De Burcht. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 0598-353729. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 1 februari a.s. een motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 1231 21-06 in de onderwerpregel.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 8 februari 2021.

Solliciteren vanaf de bank
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN uitsluitend videogesprekken in via Teams

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.