Kwaliteitsverpleegkundige

ONZE BEWONERS HEBBEN EXCELLENTE ZORG NODIG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Voor onze locatie De Dilgt in Haren zoeken wij een gemotiveerde en flexibele collega voor de functie van

Kwaliteitsverpleegkundige
32 uur per week

• Met ingang van zo spoedig mogelijk;
• Betreft een contract voor onbepaalde tijd. 

De baan
Als kwaliteitsverpleegkundige bied je kwaliteit van zorg, in de breedste zin van het woord. Je bent graag bezig met het uitoefenen van je vak en goed op de hoogte van de gang van zaken op de afdeling. Het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten staat altijd centraal.

Een greep uit de werkzaamheden:
• Je stelt verpleegkundige diagnoses;
• Je stelt zorgplannen en –dossiers op;
• Je voert medisch-technisch handelingen uit;
• Cliënten begeleid je bij het verrichten van ADL-activiteiten ;
• Verlenen van curatieve en palliatieve zorg;
• Je begeleidt het integrale, multidisciplinaire zorgproces;
• Bij jou komt alle informatie samen;
• Die informatie maak je begrijpelijk en inzichtelijk voor cliënt en familie in rapportages;
• Leermeester voor het team van zorgmedewerkers.

Naast de diversiteit aan zorgtaken ben je gefocust op het verder ontwikkelen van je vak. Je bent de spil van de afdeling en vindt het leuk om je team te motiveren. Je werkt voor een deel mee in de directe zorg, en je implementeert en bewaakt de kwaliteitsrichtlijnen en procedures. Door je drive om dienstverlening te verbeteren neem je graag een coachende, adviserende rol aan richting het team.

En jij?
Jij staat voor kwaliteit. Om (afdeling)doelen te bereiken, kun jij collega’s motiveren werkwijzen te veranderen om processen te verbeteren. Zowel voor het team als de bewoners ben je een toegankelijk aanspreekpunt met een proactieve, ondernemende en open manier van werken.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 5 (HBO-V). Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team. Je hebt bij voorkeur ervaring in ouderenzorg.
Daarnaast heb je hebt een duidelijke visie op belevingsgerichte zorg en weet dit samen met je leidinggevende ook vorm te geven. Je bent ondernemend, flexibel en creatief ingesteld en onderschrijft de visie van ZINN.

 Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 50, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Petra Vonk, vervangend leidinggevende zorg (050 585 2482) of Boukolien Woltjer, leidinggevende zorg (06 13184668). Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 21 september 2020 je motivatie en CV naar onder vermelding van
vacaturenummer 2337 20-89 in de onderwerpregel. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 25 september.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.