HR-adviseur

JE VAKMANSCHAP INZETTEN VOOR DAADKRACHTIG HR-ADVIES
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: HR-ADVISEUR
32 uur per week

De baan
In de rol van HR-adviseur bij ZINN ben je adviseur en sparringpartner van leidinggevenden en MT-leden op het brede gebied van HR-vraagstukken.

 • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR-beleid binnen ZINN;
 • Je levert een deskundige bijdrage aan diverse ZINNbrede projecten waarbij je in diverse rollen ingezet kunt worden;
 • Je persoonlijke uitstraling draagt direct bij aan een prettige en professionele communicatie en samenwerking binnen ZINN.

Binnen HRM zijn de ambities voor de komende jaren uitgewerkt in jaaractieplannen. En sluiten daarmee aan op de ZINNbrede strategische beleidscyclus. Kernbegrippen hierin zijn de ontwikkeling van ‘duurzame inzetbaarheid’, ‘strategische personeelsplanning’ en ‘een leven lang leren’.
De HR-afdeling bestaat uit een aantal teams. Je werkt in het team van 5 HR-adviseurs; het team wordt ondersteund door de HR-administratie. Daarnaast bestaat de afdeling uit een team opleiding & ontwikkeling, het team flexbureau & roosterbeheer, het team werving & selectie en de adviseur vitaliteit & gezondheid. Je legt verantwoording af aan de manager HR. Het HR-adviesteam kenmerkt zich door bevlogenheid, vakmanschap en professionaliteit.

Je werkt zowel op de locatie De Dilgt als vanuit je thuiswerkplek.

En jij?

 • Je bent pro-actief en toont eigenaarschap;
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, humor en flexibiliteit, bevlogenheid;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden die zich vertalen in het feit dat je in staat bent om snel te communiceren en schakelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen de organisatie;
 • Je gaat voor het beste resultaat. Om dit te bereiken ben je daadkrachtig en slagvaardig in je advisering. Je weet de juiste mensen met elkaar te verbinden;
 • Je werkt zorgvuldig en hebt een klantgerichte, collegiale en professionele werkhouding; je weet draagvlak te creëren en staat daarbij stevig in je schoenen;
 • Je bent flexibel en je kunt snel aansluiten bij de ontwikkelingen binnen onze organisatie; hierbij toon je snel je analytische vaardigheden;
 • Je kunt in een hectische, dynamische omgeving meerdere activiteiten tegelijk uitvoeren waarbij je je vakmanschap en hands-on mentaliteit duidelijk laat zien;
 • Je bent vanuit je deskundigheid in staat te reflecteren op je eigen gedrag en functioneren;
 • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op HBO- of WO-niveau en hebt enkele jaren ervaring als HR-adviseur; hierbij heb je bij voorkeur aantoonbare affiniteit met de bedrijfskundige kant van het HR-werkveld.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een veelzijdige baan in een mooie omgeving. Een marktconform salaris (max FWG 55 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Folly Schuurke, Manager HR. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06 523 977 44. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 16 april a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 9300 21-44 in de onderwerpregel.

De gesprekken met de selectiecommissie vinden plaats op woensdagmiddag 21 april a.s.

Sollicitatiegesprek vanuit huis
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we brengen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN tijdelijk uitsluitend videogesprekken in via Teams.

De vacature wordt intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.