Geestelijk Verzorger

GEESTELIJK VERZORGER

Met je bezieling en energie ons meehelpen excellent te worden? Kom werken bij ZINN!

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat voor de functie van Geestelijk Verzorger 

 • Contract van 24 uur
 • Met ingang van 1 mei 2023
 • Standplaats Haren

 De baan
Waar de cliënten van ZINN wonen, wil jij werken!
Als geestelijk verzorger bied je professionele begeleiding en hulpverlening aan bewoners en cliënten van de revalidatie. Dit richt zich vooral op zingevings-, geloofs- en levensvragen rondom verlies, ziekte en dood. Je werkt in een klein team dat zich kenmerkt door professionaliteit.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Geven van begeleiding en hulpverlening aan bewoners en familie rondom zingevings-, geloofs- en levensvragen rondom verlies, ziekte en dood;
 • Organiseren en leiden van (kerkelijke) vieringen en herdenkingsbijeenkomsten
 • Organiseren en leiden van gespreksgroepen en bijeenkomsten;
 • Adviseren van medewerkers over benaderingswijze van individuele cliënten en bewoners;
 • Deskundige bijdrage leveren aan de meningsvorming en beleidsontwikkeling op het gebied van ethische vraagstukken binnen de organisatie.

 En jij?

 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister geestelijke verzorging (SKGV);
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, humor, flexibiliteit en bevlogenheid;
 • Je bent representatief, betrokken en professioneel;
 • Je hebt een duidelijke visie op je vakgebied;
 • Je staat open voor mensen met verschillende levensbeschouwingen en je hebt bij voorkeur kennis van de christelijke traditie;
 • Je hebt de vaardigheid om zowel zelfstandig als in (multidisciplinair)teamverband te kunnen werken;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden die zich vertalen in het feit dat je in staat bent om snel te schakelen en te communiceren op alle niveaus binnen de organisatie;
 • Je hebt een creatieve en open werkhouding, waarin je betrokkenheid zich uit in klantgerichtheid en collegialiteit.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.  

ZINN Gezondheidszorg geeft op ondernemende wijze vorm aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze intra- en extramurale cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn medische en paramedische  disciplines ondergebracht. Er werken in totaal zo’n 120 professionals die, binnen alle facetten van de ouderenzorg, behandeling bieden aan 480 intramurale cliënten op zes locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast heeft ZINN Gezondheidszorg samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra. We werken ook nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. We adviseren huisartsen via consulten en bieden een breed scala aan behandelmogelijkheden voor cliënten in de thuissituatie. Met name in de eerste lijn is ZINN Gezondheidszorg een snel groeiende organisatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg. 

 
Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 60 cao VVT), afhankelijk van opleiding en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering. 

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Esther van den Berg-Koppe, leidinggevende ZINN Gezondheidszorg. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-125 38 770. Heb je vragen aan één van onze geestelijk verzorgers bel dan met Christine van der Veer op 06-208 45 788 of Anoesjka van den Broek op 06-233 00 230; zij zijn bereikbaar op alle werkdagen, behalve woensdag. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Solliciteer hier vóór 13 februari via de solliciteren knop. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21 februari 2023.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug. 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.