Diëtist

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR DE BEGELEIDING VAN ONZE CLIENTEN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: DIËTIST 
16 uur per week, Groningen, Haren en Hoogezand

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Met ingang van zo spoedig mogelijk;

De baan
De afdeling diëtetiek bestaat uit 3 diëtisten en vormt samen met 3 logopedisten een vakgroep binnen ZINN Gezondheidszorg. Als vakgroep zijn we nauw betrokken bij de voeding van de revalidanten en bewoners en het algehele voedingsbeleid van ZINN. Daarnaast werken we veel samen met andere disciplines, externe instanties en leveranciers.

Als diëtist behandel je bij ons cliënten op één van onze locaties of in hun vertrouwde eigen thuissituatie. Binnen de intramurale verpleeghuiszorg ben je betrokken bij verschillende doelgroepen, waaronder kortdurende revalidatie, psychogeriatrie en langdurige somatische zorg. Je begeleidt en behandelt cliënten met vragen en problemen op het gebied van voeding en diëtetiek. Je stemt de voedings- en dieetzorg af op de individuele cliënt en draagt zorg voor de rapportage van de diëtetische behandeling en begeleiding.

Het accent van de huidige functie ligt op werkzaamheden binnen de eerstelijn en de uitbreiding van die eerstelijn in Groningen en Haren. Daarnaast werk je in locatie De Dilgt op de revalidatieafdeling en in woonzorgcentrum de Zonnehof en Westerholm in Haren. Onderdeel van je werkzaamheden zijn het voeren van kennismakingsgesprekken en het verzorgen van kennisoverdracht op intern en extern niveau.

Het betreft een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor ontwikkeling en ideeën.

En jij?

 • Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek;
 • Bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • Hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring als diëtist;
 • Hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Beschikt over een proactieve, flexibele en initiërende werkhouding;
 • Bent enthousiasmerend en op samenwerking gericht – een netwerker;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Werkt gestructureerd en kan goed organiseren;
 • Staat sterk in je schoenen en bent besluitvaardig;
 • Beschikt over een kritische blik;
 • Beschikt over een auto.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en geestelijke verzorgers. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 50 cao VVT), inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast is er een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Hanneke Gerds, op telefoonnummer 06 30767183 of Ine Visser, op telefoonnummer 06 83263831. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Solliciteer hier vóór 7 juli a.s..

De gesprekken vinden plaats maandagmorgen 11 juli in locatie De Dilgt in Haren.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.