Verzorgende IG | Nachtdiensten

ONZE BEWONERS WILLEN ZO LANG MOGELIJK ZELFSTANDIG ZIJN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

VACATURE: VERZORGENDE IG | NACHTDIENSTEN | 16-20 UUR

De baan
Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat onze bewoners prettig oud worden ondanks beperkingen. Een boeiende en afwisselende baan waarbij elke bewoner een eigen levensgeschiedenis kent. Je hebt oog voor persoonlijk wensen, bent ondernemend en gaat voor excellente zorg. Samen met het team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Dankzij de inzet van onze woonassistenten heb jij genoeg tijd om aandacht en professionele zorg aan de bewoners te geven. Je hebt een signalerende rol en kunt feedback geven, ook communiceer je gemakkelijk met familie en specialisten. Je bent gastvrij en toont initiatief, wat goed is kan vaak nóg beter.

En jij?

  • Je bent in bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Je bent handelingsbekwaam en –bevoegd;
  • Je bent klantgericht, flexibel, professioneel, ondernemend en positief;
  • Je werkt graag nachtdiensten, hier ligt namelijk de nadruk op in deze vacature.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

ZINN locatie De Dilgt  

De Dilgt is een woonzorglocatie in Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Dilgt als een moderne en gemoedelijke locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Door het restaurant, het Grand Café en De Buurthuiskamers is er veel reuring. Daarnaast maakt de groene en landelijke omgeving De Dilgt tot een prachtige woonlocatie. Vanuit De Dilgt biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt. 

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 35 CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Petra Vonk, Leidinggevende zorg, op 050-585 24 82. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren?
Mail vóór 25 oktober je motivatie en cv dan naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 2337 21-153 in de onderwerpregel.

De gesprekken vinden plaats op donderdag 28 oktober.

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.