Verpleegkundige - Hoogezand

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Wij zoeken binnen ZINN locatie De Burcht, afdeling Individueel Wonen in Hoogezand een

Verpleegkundige

  •  24 uur per week;
  • Met ingang van 01-10-2022;
  • Betreft vervanging voor zwangerschapsverlof.

De baan  
Jij staat open voor een nieuwe uitdaging en grijpt deze kans om als Verpleegkundige op de afdeling Individueel Wonen in de Burcht van ZINN aan de slag te gaan. Je bent ondernemend, flexibel en positief ingesteld en samen met het nieuwe team zet jij je in voor deskundige zorg en een warm welkom voor de nieuwe bewoners. Goed kunnen samenwerken is belangrijk, we verwachten dat je feedback durft te geven en actief meewerkt om alles op rolletjes te laten verlopen. Je kunt goed schakelen tussen verschillende zorgvragers en bent creatief in het bieden van maatwerk. Werkplezier voor medewerkers en woonplezier voor de bewoners, dat is het belangrijkste! 

En jij? 
Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een aanpakker. Je bent in het bezit van een diploma MBO-V. 

Locatie De Burcht/de Veste  
De Burcht is een woonzorglocatie te Hoogezand. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Burcht als een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne en grote restaurant en De Buurthuiskamer zijn een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Vanuit De Burcht biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.  

Naast woonzorglocatie De Burcht heeft ZINN 58 ruime, moderne zorg- en huurappartementen voor ouderen met een indicatie voor lichte tot intensieve zorg gebouwd. Wooncomfort staat voorop in de woontoren de Veste. Een team van zorgprofessionals biedt verzorging, verpleging en begeleiding in de Veste. Ontmoeting, activiteiten en faciliteiten als het restaurant, een minisupermarkt, de kapper en de behandelruimte voor fysiotherapie in De Burcht zijn op loopafstand bereikbaar. 

Wie zijn wij? 
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.  

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Rina Koning, leidinggevende zorg via telefoonnummer 06 13636203. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Solliciteer hier vóór 4 juli a.s..

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.