Specialist Ouderengeneeskunde

Specialist Ouderengeneeskunde

Jouw vakkennis inzetten voor excellente zorg? Hoe pak jij dit aan?

ZINN Gezondheidszorg zoekt enthousiaste collega’s voor de functie van Specialist Ouderengeneeskunde

Minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur per week


De baan
Ben jij specialist ouderengeneeskunde en sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen een energieke en ondernemende organisatie? Dan ben je bij ZINN aan het juiste adres!
ZINN biedt een breed scala aan zorg gericht op ouderen. We gaan graag met jou in gesprek om te horen waar jij enthousiast van wordt. Heb jij voorkeur voor een specifieke zorgvraag zoals somatiek of psychogeriatrie? Bied jij graag medische behandeling tijdens een revalidatietraject of heb je liever een rol in eerstelijnszorg? Het is bij ZINN ook mogelijk om mee te werken aan projecten of onderzoek ter bevordering van expertise of van kwaliteit. Jouw ideale droombaan kunnen we samen creëren!
Bij ZINN kun je jouw talenten inzetten en je eigen inbreng hebben. We luisteren graag naar je. Initiatief en een eigenzinnige blik op werken in de zorg wordt bij ons gewaardeerd. Als specialist ouderengeneeskunde behoor je tot de medische vakgroep en werk je nauw samen met andere specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en verpleegkundig specialisten. De medische vakgroep heeft ook een belangrijke rol in beleidsvorming. Je behoort tot de medische vakgroep van ZINN Gezondheidszorg en bent onderdeel van ons multidisciplinaire behandelteam en bent aanspreekpunt voor familie.

En jij?

  • Jij beschikt over een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en een geldige BIG-registratie
  • Je hebt enkele jaren ervaring in de geriatrie en een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg
  • Je bent daadkracht, besluitvaardig en hebt een klantgerichte instelling
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto i.v.m. bereikbaarheidsdiensten

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Er werken bijna 3000 medewerkers bij ZINN.
ZINN Gezondheidszorg geeft op een ondernemende manier vorm aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Er werken in totaal zo’n 120 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 800 (intramurale) cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg. Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier.

Ons aanbod
Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. Bij ZINN is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

De functie is ingeschaald in FWG schaal 75, cao VVT. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33 % over het bruto jaarsalaris. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/laptopregeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.


Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Akkie Bootsma,  Directeur Behandeling & Zorgvernieuwing via telefoonnummer 06-30627321 of Arnold Bisschop, Specialist Ouderengeneeskunde, via telefoonnummer 050 – 585 2435. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Solliciteer hier vóór maandag 6 februari a.s..

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.