GZ-Psycholoog of ervaren Basispsycholoog, vervanging zwangerschapsverlof

JE TALENTEN INZETTEN VOOR OUDEREN
HOE PAK JIJ DIT AAN?

ZINN Gezondheidszorg zoekt tijdelijk, voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof, een:

GZ-Psycholoog of ervaren Basispsycholoog
28-36 uur per week


• Per 1 april 2021;
• Tijdelijk contract voor de duur van 5 maanden.

De baan

 • Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek naar het functioneren van cliënten op het gebied van cognitie, stemming en gedrag;
 • Je maakt deel uit van het multidisciplinaire team waarin je je psychologische expertise overdraagt ten behoeve van het psychosociale welzijn van de cliënten;
 • Je levert een bijdrage aan zorg- en behandelplannen. Je informeert, behandelt en begeleidt cliënten en hun familieleden, zowel intra- als extramuraal;
 • Je verzorgt deskundigheidsbevordering van zorgteams in de vorm van omgangsoverleggen, benaderingsadviezen en scholing;
 • Je levert een bijdrage aan verbetering en innovatie van cliëntenzorg en beleid (bijv. wet zorg en dwang etc.);
 • Indien mogelijk behandel je cliënten binnen de basis GGZ (wij beschikken over het keurmerk BGGZ);
 • De zwangerschapsvervanging is voor onze locatie de Dilgt in Haren.

En jij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog of ervaren Basispsycholoog die ons team tijdelijk kan komen versterken. Je hebt affiniteit met werken in de zorg voor ouderen met complexe somatische en psychogeriatrische ziektebeelden. Je kunt goed samen- en zelfstandig werken, vanuit belevingsgerichte zorg. Je bent goed in communiceren en weet de juiste mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast ben je proactief, neem je verantwoordelijkheid en ben je collegiaal ingesteld.

Het team
Je werkt samen met elf collega’s, waaronder vijf Basispsychologen, vier GZ-Psychologen, een Klinisch Neuropsycholoog en een Psychodiagnostisch Werker, en bent een onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. Als team hechten wij aan laagdrempelig contact, toegankelijkheid en ruimte voor humor en relativering.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor ontwikkeling en ideeën;
 • Een gevarieerd takenpakket en werkomgeving (intra- en extramuraal);
 • Uitdagende werkzaamheden in de basis GGZ (indien mogelijk);
 • Mogelijkheden voor nascholing en cursussen;
 • Een organisatie met aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit;
 • Een tijdelijk contract voor de duur van 5 maanden.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Zij zijn werkzaam binnen alle facetten van de ouderenzorg en bieden behandeling aan intra- en extramurale cliënten. Er wordt intensief samengewerkt met andere woonzorgcentra en ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg. Naast advisering aan huisartsen wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 65 (als GZ-Psycholoog) of FWG 60 (als Basispsycholoog). Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. Daarnaast kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuze systeem aan arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Jeroen Kok, Klinisch Neuropsycholoog, op telefoonnummer 06-2001 2423 of Akkie Bootsma, directeur ZINN Gezondheidszorg, op telefoonnummer 06-3062 7321.
Voor meer informatie over ZINN en de psychologen verwijzen wij je naar onze website www.zinnzorg.nl en www.zinnzorg.nl/psychologen.

Reageren? Mail vóór 25 januari a.s. je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 7200 20-149 in de onderwerpregel.

Gesprekken vinden plaats in week 5

Sollicitatiegesprek vanuit huis
Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen bank. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we stellen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zet ZINN uitsluitend videogesprekken in via Teams.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.