(Geriatrie)Fysiotherapeut 1e lijn - Haren

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE OUDERENZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

 Voor locatie De Dilgt in Haren zijn wij op zoek naar een                                                                                           

 (Geriatrie)Fysiotherapeut 1e lijn             

 • 20 uur per week;
 • met ingang van zo spoedig mogelijk;
 • Contract tot 1 januari 2023;

De baan
Samen in beweging komen én in beweging blijven is de missie van ZINN en een belangrijk onderdeel van de zorg, omdat het bijdraagt aan een goede gezondheid, eigenwaarde en trots. De behandeling en ondersteuning vanuit het team is professioneel, met persoonlijke aandacht en gericht op wat voor de cliënt van waarde is.

Het team van Fysiotherapeuten bestaat uit 19 enthousiaste collega’s die samenwerken in een open sfeer en die de samenwerking ook buiten de eigen locatie/het werkgebied zoeken.

Het betreft een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor ontwikkeling en ideeën. Jouw taken/verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:

 • Onderzoeken en behandelen van bewoners en cliënten;
 • Vastleggen van gegevens, dossiervorming en administratieve afhandeling;
 • Op peil houden van de eigen professionele en functionele deskundigheid;
 • Samenwerking met andere disciplines, externe instanties en leveranciers.

 En jij?

 • Je hebt een afgeronde studie Fysiotherapie. De opleiding tot Geriatriefysiotherapeut is een pre;
 • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
 • Je bent proactief, flexibel en op samenwerking gericht;
 • Je bent ondernemend en enthousiasmerend;
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt een duidelijke affiniteit met de geriatrie.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en gekkigheid.

 ZINN Gezondheidszorg is een aparte BV binnen het concern ZINN. Hier zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is een bedrijf volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (FWG 55 cao VVT). Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast is er een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Ghita Timmer-Jansen, Leidinggevende, op telefoonnummer 06-1253 8770. Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website.

Reageren? Solliciteer hier vóór 28 juni a.s..

De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 4 juli 2022 op onze locatie de Dilgt.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.