Eerst verantwoordelijk verzorgende IG - Haren

JOUW VAKKENNIS INZETTEN VOOR EXCELLENTE ZORG
HOE PAK JIJ DIT AAN?

Wij zoeken binnen ZINN, voor onze afdeling De Cirkel (locatie de Dilgt in Haren), een kandidaat voor de functie van

Eerst verantwoordelijk verzorgende IG (EVV)
28 uur per week

• Met ingang van zo spoedig mogelijk;
• Betreft een contact voor onbepaalde tijd.

De baan
Je gaat aan de slag als EVV in De Cirkel. Ook als je Verzorgende IG bent met de ambitie om EVV te worden dan ben je van harte welkom! Bij ZINN kun je namelijk de opleiding tot EVV volgen.

Jij staat open voor een nieuwe uitdaging en grijpt deze kans om als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende de slag te gaan. Als Eerst verantwoordelijk verzorgende IG weet je het verschil te maken voor de cliënten, familie/mantelzorgers en de organisatie. Je verleent de zorg met passie en bent ambitieus. Je neemt je teamcollega’s mee in de dagelijkse zorg voor de cliënten en hebt daarin een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

En jij?
Jij bent trots op je vak. Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid alle diensten te werken. Je kunt je dienstbaar opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een aanpakker. Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of MBO-V en een diploma EVV of bereid deze te behalen.

ZINN afdeling De Cirkel – Locatie De Dilgt 
De Cirkel is een kleinschalig appartementencomplex in Haren. In de Cirkel wonen ouderen met dementie. Het gebouw heeft 4 etages. Op iedere etage wonen 10 ouderen in een huiselijke omgeving. Zij beschikken ieder over een eigen appartement en op elke verdieping kunnen ze gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer.

De Cirkel kenmerkt zich door een luxe woonomgeving. Bewoners van De Cirkel betalen maandelijks een comforttoeslag. Hierdoor is er een ruimere personele bezetting en zijn er uitgebreide voorzieningen op het gebied van wonen en welzijn. De Cirkel bevindt zich naast De Dilgt, een moderne woonzorglocatie waar allerlei vormen van zorg wordt geboden. Daar kunnen bewoners en bezoekers gebruik maken van allerlei voorzieningen, zoals een winkeltje, wekelijkse markt en een sfeervol restaurant. 

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 2700 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van vooropleiding, leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Corrie Nauta, Leidinggevende zorg op telefoonnummer 06 40050350. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Reageren? Mail vóór 25 oktober je motivatie en CV naar sollicitaties@zinnzorg.nl onder vermelding van vacaturenummer 2334 21-168 in de onderwerpregel.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 27 oktober op locatie De Dilgt in Haren.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.